London

Oplevelser og seværdigheder i London

I London kan du møde mennesker fra alle verdenshjørner, og derfor også et enormt udvalg af forskellige spisesteder.

Der findes et væld af seværdigheder, man kan besøge på en storbyferie i London - den allernyeste er The Shard, en 95 etagers skyskraber som med sine 309,6 m er den højeste bygning i hele EU og kun overgået af Mercury City Tower i Moskva i hele Europa. The Shard er et nyt kendemærke i London, det er designet af mesterarkitekten Renzo Piano. Navnet (The Shard = skår) kommer af det specielle design som består af glasfacetter, der hælder indad. På udsigtsetagen The View har du 360 grades udsigt over London. Du befinder dig her 244 m oppe, og det er næsten dobbelt så højt som nogen anden udsigtsplatform i London. Man reserverer billet i forvejen - der er timeslots hver halve time fra kl. 10 til 18. På en klar dag kan du se mere end 65 km væk.

En anden af Londons nyere attraktioner er London Eye - som er Europas største pariserhjul. Her kommer du op i 135 m højde og fra en af de 32 store kabiner får den en blændende udsigt over London. På en klar dag kan du se mere end 40 km væk.

Glem heller ikke at besøge de gode gamle kendinge som Big Ben, St. Pauls Cathedral, Royal Albert Hall, Hyde Park, Buckingham Palace, British Museum og vokskabinettet, Madame Tussauds.

Med et London Pass har du gratis adgang til alle de store attraktioner i London, og nogle steder kan du endda springe køen over. Besøger du to eller flere attraktioner om dagen, er der mange penge at spare.

 

Skal vi hjælpe med din næste rejse til London?

Kontakt os her, hvis vi skal hjælpe med at planlægge din næste rejse til London. Om du vil på en kort storbyferie, opleve byen i sommersolens stråler eller tage på juleshopping, sidder vores dygtige rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig. 

Du kan også lade dig inspirere til en kombineret rejse til London og Paris herunder.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud