Abu Dhabi

Abu Dhabi byder på solrigt vejr, rolige strande, frodige oaser, pulserende byliv, og en blanding af kultur og traditioner tilsammen skaber en ferieoplevelse som ingen anden. Gå på opdagelse i de gamle basarer, nip til en duftende arabisk kaffe, tag med på en spændende ørkensafari eller dyk ned i et blændende marineliv - der er noget for enhver smag i Abu Dhabi.

Selvom det ikke er så kosmopolitisk eller så sofistikeret som Dubai, er emiratet Abu Dhabi enormt sammenlignet med andre emirater, idet det består af næsten 87% af landets samlede areal. Hovedstaden Abu Dhabi i emiratet af samme navn er også hovedstaden i de Forenede Arabiske Emirater. Byen er med sine 921.000 indbyggere den anden største i de Forenede Arabiske Emirater. For blot 50 år siden var Abu Dhabi ikke meget mere end en fiskerby omfattet af et fort, et par koralbygninger og en lille smule Barasti-hytter, resten af emiratet er meget "Arabian Sands 'med sin gådefulde tomme ørken, oversået med oaser som Al-Ain og Liwa.

Selvom den regerende Al-Nahyan families rigdom kommer fra det, der ligger under jorden, får man den opfattelse, at deres forbindelse til ørkenen og havet er noget, der stadig er vigtigere end olie-dollars.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud