Dubai

Fra DKK 5.895,-

Rejseforslag: pris pr. pers. ved 2 pers. i delt dobbeltværelse. Varighed: 5 dage

Rejseforslag til Dubai

  • Fly Aalborg-Dubai
  • Overnatning på 4-stjernet hotel
  • 1 heldagstur i Dubai inkl. indgang til Burj Khalifa

Rejs til Dubai på egen hånd

Hvis du ikke kan bestemme dig for, om du skal vælge sol-, ski- eller storbyferie, så er Dubai det helt rette sted. Dubai er nok en af de få steder hvor du kan ligge og slikke sol det ene øjeblik og stå på ski det næste.

I Dubai er det stort set altid over 20 grader, så der er rig mulighed for at nyde solen, om det så er mens du ligger ved poolen eller går rundt og ser de mange seværdigheder.

Dubai er byen med en lang række rekorder som fx højeste bygning og største shopping center, så det er vist sikkert at sige, at du kan se nogle ting i Dubai, som du ikke finder nogen andre steder i verden.

Har du nogensinde prøvet at stå på ski i ørkenen? Det har du muligheden for i Dubai, her er der nemlig en af verdens bedste indendørs skisportssteder, hvor du bl.a. både har muligheden for at stå på ski og kælke.

Hvis du dog hellere vil opleve ørkenen, er der også rig mulighed for at komme på guidet ture på ørkensafari. Du kan fx køre ørkenræs, ride på kameler eller være med til at spise traditionel arabisk mad under åben himmel med live bands og dansere.

 

Få et rejsetilbud

Vi har Danmarks største udvalg af hoteller i alle prisklasser - og vi skræddersyr rejsen lige efter dine ønsker!

Kontakt os så vi sammen kan skræddersy din drømmerejse. Du kan også opleve Dubai som et stop på din vej til fx ØstenAfrika eller Australien.

Nedenfor har vi samlet en liste over nogle af de mange seværdigheder og oplevelser, Dubai kan byde på.

Palm Jumeirah

Palm Jumeirah er også bedre kendt som The Palm. Palm Jumeirah er en af verdens største menneskeskabte øer. Hvis man ser Palm Jumeirah fra oven, vil man kunne se at den er formet som et kæmpe palmetræ. Det er også her, du finder nogle af Dubais mest luksuriøse hoteller og resorts.

Burj Khalifa

Denne bygning har ikke mindre end 7 verdens rekorder. Med sine 828 meter og 160 etager har Burj Khalifa bl.a. både rekorden som verdens højeste bygning og bygningen med flest etager. Hver aften kan du også hver halve time se et fantastisk lysshow udenpå Burj Khalifa, der varer ca. 5 minutter, hvor hele bygningen bliver oplyst i flotte farver.

The Dubai Fountain

Hver dag fra kl. 18.00 kan du hvert 30. minut opleve The Dubai Fountain, som er et kæmpe springvand, der er placeret lige ved Burj Khalifa og The Dubai Mall. The Dubai Fountain vil med sine dansende, oplyste og farverige vandsøjler lave et kæmpe vandshow i takt til musikken fra populære nummer som bl.a. Thriller fra Micheal Jackson. The Dubai Fountain er verdens højeste performende springvand, vandsøjlerne kan nemlig komme hele 140 meter op i luften.

Burj Al Arab

Dette er verdens eneste 7-stjernet luksushotel, med kæmpe suiter helt op til 780 m2, og privat strand, spa og meget mere. Hvis man skal overnatte på Burj Al Arab, skal man have den store pengepung frem, deres billigste værelse koster nemlig 11.000 kr. for en enkelt overnatning. Det virker dog helt billigt i forhold til at deres kongesuite der koster tæt på 119.000 kr. for en enkelt overnatning. For at komme ind på Burj AL Arab skal man købe en overnatning, men hvis man ikke lige synes man vil bruge så mange penge på det, kan man dog også vælge at booke et bord på deres restaurant. Du kan enten gøre det selv eller købe det som en del af en guidet tur. Selv hvis man ikke synes man har behovet for at komme ind på dette luksushotel, er det stadigvæk fantastisk at se ude fra. Hotellet er nemlig et af verdens højeste hoteller på 321 meter og så er det formet som sejlet på et skib.

The Dubai Mall

The Dubai Mall er shopping centeret, der stort set har alt. Lige fra skøjtebane til akvarium til biograf, og så selvfølgelig en masse spisesteder og over 1200 butikker. Her er altså noget for en hver smag og i en hver prisklasse. Du finder fx butikker som LEGO, Louise Vuitton, H&M og mange flere!

Inde i The Dubai Mall finder du fx et af verdens største akvarium, med 11 millioner liter og en 48 meter lang tunnel hvor du kan se alle fiskene.

Dubai Miracle Garden

Hvis man elsker blomster, så er Dubai Miracle Garden det helt perfekte sted. I parken findes der nemlig 150 millioner blomster! Du finder både blomster samlet i forskellige farverige mønstre, men også store blomsterskulpturer formet som fx Mickey Mouse eller et fly. Når du bevæger dig igennem Dubai Miracle Garden, vil du også komme igennem den berømte hjertepassage med kæmpe blomsterhjerter, som du går igennem.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud