Havana i Cuba

Oplev autentiske Cuba på denne individuelle 12 dages rundrejse

Fra DKK 11.495,-

Pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Varighed: 12 dage

  • Fly Danmark - Havana t/r med KLM/Air France
  • Skatter, afgifter og brændstofstillæg
  • Forplejning om bord på de oversøiske flystrækninger
  • Privat transport ved ankomst
  • Morgenmad alle dage og middag sidste dag
  • 10 nætter på Casa Particular i henhold til program
  • Velkomstmøde, by rundtur, rundtur i amerikanerbil og salsaundervisning i Havana
  • By rundtur og 1 dags cykel leje i Trinidad
  • Transport i turistbus mellem byerne og ved afrejse

Rundrejse i Havana på Cuba

Oplev Cubas charmerende hovedstad, Havana på denne 12 dages rundrejse. Vi har sammensat en spændende rundrejse, som byder på spændende byrundtur, en autentisk cubansk stemning og enestående arkitektur og kultur. 

Afrejse fra Aalborg/Billund/København

Dag 1

Havana

Ved ankomst til Havana privat transport til et godt beliggende casa i Havana. I Havana har tiden stået stille. Det gamle Havana bugner af antikke bygninger med balkoner, mosaikker, frodige gårdhaver, mangfoldighed og leben i gaderne. Overnatning i Havana på godt beliggende casa med mogenmad.


Dag 2-3

Havana

Efter morgenmaden velkomstmøde, byrundtur, rundtur i amerikanerbil og salsaundervisning. Der vil også være rig tid til at udforske byen på egen hånd. 


Dag 4

Havana - Viñales

Denne dag skal vi en tur til den frodige og smukke Viñales-dal, som ligger ca. 140 kilometer vest for Havana. Overnatning 2 nætter i Viñales på godt beliggende casa med morgenmad.


Dag 5

Viñales 

Denne dag er på egen hånd.


Dag 6

Viñales - Cienfuegos  

Efter tidlig morgenmad kører vi ca. kl. 6.45 med turistbussen til hyggelige og charmerende Cienfuegos. I ankommer midt på dagen, så I har resten af eftermiddagen og aftenen til at gå på opdagelse i byen. Overnatning på godt beliggende casa med morgenmad. Provinsen Cienfuegos ligger i Jagua-bugten og blev grundlagt i 1819, hvor byen blev døbt Villa Fernandina de Jagua. Den blev grundlagt af franske emigranter fra Bordeaux og Louisiana , der etablerede en koloni, som i dag er en af de smukkeste og yngste byer i Cuba. 


Dag 7

Havana - Trinidad

I dag drager I mod Trinidad, som er en utroligt charmerende by med brostensbelagte gader. Byen betegnes som en af verdens bedst bevarede koloniale byer. Overnatning på centralt beliggende casa i Trinidad med morgenmad.


Dag 8

Trinidad

Spændende og historisk byrundtur i Trinidad, som tager jer til Plaza Mayor med besøg på Casa de la Trava og La Canchachara. Resten af dagen er på egen hånd. Overnatning på casa i Trinidad med morgenmad. 


Dag 9

Cykel

Dagen er fri til egen disposition. Dog har vi inkluderet cykelleje. Der er både mulighed for kulturelle oplevelser og afslapning ved stranden. Overnatning på casa i Trinidad med morgenmad. 


Dag 10

Trinidad - Havana

I dag går turen tilbage til Havana i bus, hvor I ankommer om eftermiddagen. I bor på godt beliggende casa, som vi kender fra starten af turen. Om aftenen afskedsmiddag på private restaurant Eutimia. Overnatning i Havana på godt beliggende casa med morgenmad.


Dag 11

Havana - Havana Lufthavn

Formiddagen er fri til egen disposition for at få de sidste oplevelser med. Om eftermiddagen kører vi til lufthavnen for hjemrejse. 


Dag 12

Hjemkomst til Danmark

I lander tilbage i Danmark med kufferten fyldt med skønne oplevelser fra det autentiske Cuba. En dejlig rundrejse i Cuba er slut.


Der tages forbehold for ændringer i programmet.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud