Sydney og Cairns

Rejseforslag til Australien

Fra DKK 16.995,-

Rejseforslag: pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Varighed: 20 dage

Rejseforslag til Australien

  • Fly Danmark - Australien
  • 4 overnatninger i Sydney
  • Tog Sydney - Brisbane
  • 10 dages billeje Brisbane - Cairns
  • 4 overnatninger i Cairns

Oplev Australiens østkyst på egen hånd

I dette 20 dages rejseforslag har vi skræddersyet en rejse, der tager jer gennem Australiens østkyst gennem Sydney og Cairns.
Der er oplevelser nok at tage af og I vil bestemt ikke komme til at kede jer. Herunder har vi samlet lidt forslag til oplevelser i byerne.

Vi kan tilpasse rejsen efter jeres ønsker og budget. Kontakt os på 98 42 78 00 og få et godt rejsetilbud på jeres næste ferierejse til Australien.

 

Sydney

Mange danskere kender nok Sydney allerbedst for operahuset, som er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon. Men byen, med mere end 5 millioner indbyggere, byder på meget mere end det. 
Besøg blandt andet Blue Mountains National Park, der med sine dybe dale og store kløfter imponerer de fleste. I kan vælge at tage kabelbanen ned i bunden af dalen og nyde en gåtur i de smukke omgivelser. 

Er I til oplevelser i højderne, kan bridge climbing på Harbour Bridge anbefales. Med hovedtelefoner og sikkerhedsline får I fra toppen af broen en virkelig flot udsigt ud over byen, operahuset og havnen. 
Netop havnen er et trækplaster for mange besøgende, der som verdens dybeste, strækker sig 20 km ind i landet. Tag eventuelt på en bådtur fra havnen og oplev Sydney fra havsiden. 

Skal dagen bruges på afslapning og solbadning, kan et besøg ved Bondi Beach anbefales. Stranden anses for at være en af verdens bedste og er et oplagt sted at prøve kræfter med surfing.

 

Cairns

For mange er Cairns lig med Great Barrier Reef, der er verdens største koralrev. Koralrevet strækker sig mere end 2.000 km og består udelukkende af levende organismer. 
Det store rev kan opleves på mange måder, men de fleste vælger enten at snorkel eller dykke her. Måske er du heldig at se klovnefisken, en havskildpadde eller andre farvestrålende fisk. 

Fra Cairns er det også oplagt at besøge nationalparken Daintree, der med sine 135 millioner år, er en af verdens ældste regnskove. Her kan I opleve den frodige natur, de vilde dyr og Daintree floden, der passeres ombord på en lille færge.

Australien har et utal af steder, der er værd at besøge med spændende bygninger, utrolig flot natur og et vildt dyreliv, du ikke ser mange andre steder i verden. Vi har her fundet et lille udvalg, af de mange seværdigheder, der er at vælge imellem.

 

Operahuset

Operahuset i Sidney, der er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon, er nok en af de mest kendte seværdigheder blandt danskere. Selvom du sikkert har set mange billeder af Operahuset, er det bare ikke det samme, som at se det i virkeligheden. Denne spektakulære bygning har endda også fået en plads på UNESCO’s verdensarvsliste for kulturarv.

 

Hunter Vally

Hvis du elsker vin, er du bestemt nødt til at besøge Hunter Vally, som er hjemstedet for nogle af Australiens bedste vine. I Hunter Vally finder du utrolig mange hyggelige vingårde, hvor der er mulighed for at smage på nogle af de lækre vine. Der findes flere forskellige guidet ture med bus rundt til vingårdene, så du ikke behøver at bekymre dig om at skulle køre rundt, og blot kan nyde vinsmagningerne.

 

Great Barrier Reef

Hvis du elsker at snorkle eller dykke, sidder du sikkert med en drøm om at prøve det ved Great Barrier Reef, hvilket er fuldt forståeligt! Great Barrier Reef er verdens største koralrev-system og er da også på UNESCO’s verdensarvsliste. Koralrev-systemet består af 2900 individuelle rev, der strækker sig over 2300 km. Ved Great Barrier Reef vil du, udover de flotte farvestrålende koralrev, også kunne se fisk i flotte farver samt store havskildpadder.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud