Tryghedsgaranti

Hos Samson Travel lever vi af at sælge rejser på baggrund af vores passion for og erfaringer med rejser til hele verden. Derfor er vi også kede af, at Covid-19 har gjort det endnu sværere for danskere at rejse ud og opleve verden i øjeblikket.

Selvom det måske ikke er muligt at besøge dit favoritrejsemål lige nu, vil vi gerne hjælpe til med, at du alligevel kan booke en rejse sikkert og trygt. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde vores kunder en tryghedsgaranti. Det betyder, at du kan booke din ferie med ro i sindet, da du op til 30 dage før afrejse har mulighed for at annullere eller ændre din rejse helt uden gebyrer. Læs mere om vores tryghedsgaranti herunder.

 

Hvordan er jeg dækket?

Når du booker en skræddersyet pakkerejse, som ikke arrangeres i samarbejde med en ekstern partner, er du dækket af vores tryghedsgaranti. Det betyder at du op til 30 dage før afrejse har mulighed for at annullere eller ændre din rejse helt uden gebyrer. Dette gælder, såfremt der stadig frarådes rejser til rejsemålet på afrejsetidspunktet.

Du kan altid orientere dig om rejsemålenes ”farvestatus” her.

 

Hvornår gælder tryghedsgarantien?

Tryghedsgarantien gælder for alle individuelle pakkerejser booket fra 15. oktober 2020 og indtil andet er oplyst.

Har du købt din rejse før d. 15. oktober 2020, vil denne være omfattet af de almindelige bestemmelser.

 

Hvilke rejsemål er omfattet af tryghedsgarantien?

Stort set alle vores rejser er dækket af vores tryghedsgaranti. Du finder vores tryghedsstempel på de rejser, hvor vores tryghedsgarantien gælder. Er du i tvivl om dit rejsemål er omfattet af tryghedsgarantien, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os på 98 42 78 00 eller samson@samson-travel.dk, hvis du har spørgsmål til vores tryghedsgaranti. Vi sender dig også gerne et uforpligtende rejsetilbud på din næste rejse – eller du kan blive inspireret til en rejse mellem vores skønne rejsemål.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud