Profil

Samson Travel A/S blev grundlagt i 2000 i Frederikshavn. I dag har vi hovedkontor i Aalborg Lufthavn samt afdeling i Frederikshavn.

Bureauet er ejet af HCK Holding Aalborg A/S samt Combine A/S.

Samson Travel A/S er specialister i erhvervsrejser, grupperejser samt skræddersyede ferierejser i hele verden. Ud over dette er bureauet generalagent for det velrenommerede JENSEN SAFARIS i Sydafrika.

Top 5 – Hvorfor bruge et rejsebureau?

1. Spar tid

Vidste du at over 20% af rejsende, som selv booker online, bruger mere end 5 timer til at tjekke mulighederne? Og med den statistik overvejer vi, om de også får den fulde ferieoplevelse, de er på udkig efter? Vi har en travl hverdag - hvorfor ikke lade det være op til eksperterne at planlægge din ferie, så du kan slappe af i dine weekender og fritid.

2. Kompetence og viden

Vi kan sagtens forstå at det er spændende at drømme sig væk til alle feriemulighederne. Men i mange tilfælde vil det nok gå op for dig, at du hverken har været på feriestedet eller har hørt om det før.

Som rejsekonsulenter har vi - ud over vores egne ferieoplevelser - ofte mulighed for at deltage i studieture, hvor vi får erfaring med rejsemål og feriesteder, ligesom vi deltager i feriemesser, kurser og lign. – og det er sådan en ”fed følelse”, når vi kan trække på vores erfaring og give et personligt tip eller to til jeres ferie.

3. Personlig betjening

Vi ved, hvilken tryghed det giver, at snakke med en ekspert, når den længe ventede rejse skal bestilles. Derfor er det også vigtigt for os, at du mødes af en levende stemme, samt at du føler, at vi tager dig seriøst. Og skulle du opleve ”bump på vejen”, er det endnu vigtigere at tale direkte med en rejsekonsulent, som sætter alt ind på at løse problemet tilfredsstillende. 

4. Skræddersyet rejse

En dygtig rejsekonsulent vil - fra det øjeblik du tager kontakt – overveje, hvordan din rejse bliver den bedste oplevelse. Det er en af vores kerneværdier, som gør, at din bestilling ikke blot bliver en ”ordremodtagelse”.

Vores spørgsmål til din rejse er centrale for, at din rejse bliver skræddersyet til dig og ikke mindst for opbygningen af et tillidsforhold, således du bliver glad for at have en rejsekonsulent ”ved din side”. 

5. Sikkerhed

Køber du en pakkerejse via Samson Travel A/S, er du desuden dækket af rejsegarantifonden.

Skal vi hjælpe med at planlægge din næste rejse, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 98 42 78 00 eller sende en mail til samson@samson-travel.dk.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud