Profil

Samson Travel A/S blev grundlagt i 2000 i Frederikshavn. I dag har vi hovedkontor i Aalborg Lufthavn samt afdelinger i Frederikshavn og Odense.

Bureauet er ejet af HCK Holding Aalborg A/S samt Combine A/S.

Samson Travel A/S er specialister i erhvervsrejser, grupperejser samt skræddersyede ferierejser i hele verden. Ud over dette er bureauet generalagent for det velrenommerede JENSEN SAFARIS i Sydafrika.

Top 5 – Hvorfor bruge et rejsebureau?

1. Spar tid

Vidste du at over 20% af rejsende, som selv booker online, bruger mere end 5 timer til at tjekke mulighederne? Og med den statistik overvejer vi, om de også får den fulde ferieoplevelse, de er på udkig efter? Vi har en travl hverdag - hvorfor ikke lade det være op til eksperterne at planlægge din ferie og du kan slappe af i dine weekender og fritid.

2. Kompetence og viden

Vi kan sagtens forstå det. Det er spændende at se på alle feriemulighederne først, men så må det gå op for dig, at du hverken har været på dette feriested eller har hørt om det!

Som rejsekonsulenter har vi - ud over vores egne ferieoplevelser - ofte mulighed for at deltage i studieture, hvor vi får erfaring med rejsemål og feriesteder, ligesom vi deltager i feriemesser, kurser og lign. – Og det er sådan en ”fed følelse”, når vi kan trække på vores erfaring og give et personligt tip eller to til jeres ferie.

3. Personlig betjening

Når du ringer til et online selskab er det ofte, du får forbindelse til et automatisk svar-system eller bliver stillet om fra den ene til den anden. Vi ved, at det er behageligere at få en levende stemme i røret og ikke mindst føle, at vi tager dig seriøst. – Og skulle du opleve ”bump på vejen”, er det endnu vigtigere at tale direkte med en rejsekonsulent, som sætter alt ind på at løse problemet tilfredsstillende. 

4. Skræddersyet rejse

En dygtig rejsekonsulent vil - fra det øjeblik du tager kontakt – overveje, hvordan din rejse bliver den bedste oplevelse. Det er en af vore kerneværdier og som gør, at din bestilling ikke blot bliver en ”ordremodtagelse”!

Vores spørgsmål til din rejse er centrale for, at din rejse bliver skræddersyet til dig og ikke mindst for opbygningen af et tillidsforhold, således du bliver glad for at have en rejsekonsulent ”ved din side”. Husk for os er der ikke kun fokus på den flybillet, du har brug for.

5. Sikkerhed Garantifonden

Som bonus får du vores viden og tips! Køber du en pakkerejse via Samson Travel A/S, er du desuden dækket af rejsegarantifonden.

Så er du ved at planlægge en ferierejse, skulle du overveje at ringe til os på tlf. 98 42 78 00 eller sende en mail til samson@samson-travel.dk.

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud