Coronavirus/covid-19

Opdateret d. 22/7 kl. 11:42

 

Åbningstider på vores kontorer

Fra d. 1. juni holder vi igen åbent som normalt på vores kontorer i Aalborg og Frederikshavn. Du kan derudover som altid kontakte os på samson@samson-travel.dk og 98 42 78 00 mandag-torsdag kl. 08:30-16:00 og fredag kl. 08:30-15:30. 

 

Hvordan skal jeg forholde mig til min rejse?

Da det igen er blevet muligt at rejse til flere lande, oplever vi igen større efterspørgsel på rejser. Vi anbefaler at du orientere dig om rejsemålets status på Udenrigsministeriets hjemmeside samt kontakter din rejseforsikring, så du er sikker på, at du er korrekt dækket på din rejse.
Samson Travels rejsekonsulenter hjælper også gerne med at besvare spørgsmål, så tøv ikke med med at kontakte os direkte.

Har du booket en rejse med Samson Travel til et land, som Udenrigsministeriet fraråder at rejse til, vil vi kontakte dig hurtigst muligt angående denne.

 

Tilbagebetaling af aflyst rejse

Vi har indsendt vores opgørelser på alle aflyste rejser i perioden 13. marts 13. april til Rejsegarantifonden. Vi ved, at de arbejder på vores opgørelser, men hvornår Rejsegarantifonden rent faktisk udbetaler til vores gæster, ved vi desværre endnu ikke. Dog skriver de på deres hjemmeside, at de forventer, at udbetale til gæster primo juni. Læs mere på Rejsegarantifondens hjemmeside her 

 

Du kan læse mere på myndighedernes sider: 

www.coronasmitte.dk

www.um.dk

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud