Coronavirus/covid-19

Opdateret d. 3. november kl. 09:10

Ingen peronlig betjening på vores kontorer

Grundet Covid-19 er vores kontorer i øjeblikket som udgangspunkt lukket for personlig betjening. Du kan i stedet for kontakte os på 98 42 78 00 eller samson@samson-travel.dk 
Ønsker du personlig betjening på et af vores kontorer, kan du ringe til os og aftale nærmere herom.

Vores åbningstider er som altid: 
Mandag-torsdag: 08:30-16:00
Fredag: 08:30-15:30
Weekend og helligdage: Lukket

 

Hvordan skal jeg forholde mig til min rejse?

Overvejer du en rejse, anbefaler vi at du orientere dig om rejsemålets status på Udenrigsministeriets hjemmeside samt kontakter din rejseforsikring, så du er sikker på, at du er korrekt dækket på din rejse.
Samson Travels rejsekonsulenter hjælper også gerne med at besvare spørgsmål, så tøv ikke med med at kontakte os direkte.

Har du booket en rejse med Samson Travel til et land, som Udenrigsministeriet fraråder at rejse til, vil vi kontakte dig hurtigst muligt angående denne.

 

Mundbind, afstand og andre forholdsregler

Når du rejser på ferie, kan der være forholdsregler, du skal være opmærksom på ifm. Corona. Der kan fremgå regler og love for forskellige lande, så vi anbefaler, at du altid holder dig opdateret om disse på Udenrigsministeriets hjemmeside. I flere lande skal du bære mundbind i bl.a. supermarkeder og storcentre, og så opfordres der altid til at holde god afstand.

Vær opmærksom på, at du skal bære mundbind på hele din flyvetur. Du kan læse mere om kravene om mundbind på de forskellige lufthavnes hjemmeside. 

 

Du kan læse mere på myndighedernes sider: 

www.coronasmitte.dk

www.um.dk

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud