Coronavirus/covid-19

Opdateret d. 2/6 kl. 10.03

 

Åbningstider på vores kontorer

Fra d. 1. juni holder vi igen åbent som normalt på vores kontorer i Aalborg og Frederikshavn. Du kan derudover som altid kontakte os på samson@samson-travel.dk og 98 42 78 00 mandag-fredag kl. 8:30-16:00. 

 

Hvordan skal jeg forholde mig til min rejse?

Udenrigsministeriet har d. 13. marts meddelt, at alle ikke nødvendige rejser i hele verden frarådes. Det betyder samtidigt, at Udenrigsministeriet opfordrer alle, som allerede er på en udlandsrejse til at komme hjem. 

D. 29. maj opdaterede Udenrigsministeriet igen rejsevejledningen for ikke nødvendige rejser frem til 31. august (Tyskland, Norge og Island undtaget). Har du booket en rejse med Samson Travel i denne periode, vil vi kontakte dig hurtigst muligt angående denne.

Har du som kunde spørgsmål og brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Vi beder om forståelse for mulig længere ventetid i øjeblikket.

 

Tilbagebetaling af aflyst rejse

Vi har indsendt vores opgørelser på alle aflyste rejser i perioden 13. marts 13. april til Rejsegarantifonden. Vi ved, at de arbejder på vores opgørelser, men hvornår Rejsegarantifonden rent faktisk udbetaler til vores gæster, ved vi desværre endnu ikke. Dog skriver de på deres hjemmeside, at de forventer, at udbetale til gæster primo juni. Læs mere på Rejsegarantifondens hjemmeside her 

 

Du kan læse mere på myndighedernes sider: 

www.coronasmitte.dk

www.um.dk

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud