Gotour planners and guides

Gotour hed tidligere Oplevelsesbooking og er en online-platform, hvor man hjemme fra sofaen kan købe pakkerejser, guidede ture samt billetter til museer og forlystelsesparker i hele Danmark.

Gotour benyttes allerede af halvdelen af alle visitorganisationer i Danmark og indeholder cirka 1.000 aktive produkter rækkende fra attraktionsbilletter, guidede ture til mere komplekse pakketure bestående af overnatning, spisning og oplevelser.

På Gotour er oplevelsen i centrum. Vi tror på, at den unikke og autentiske oplevelse kan være årsagen til at tage på ferie eller udflugt. Derfor vil vi gerne hjælpe dig, der har en supergod idé til en oplevelse med at udvikle dit forretningspotentiale.

Gotour Planners & Guides er mennesker, som enten er rigtigt gode til at planlægge oplevelser eller rigtigt gode til at fortælle om lige præcis deres hobby, forretning eller produkt.

Derfor inviterer vi potentielle Gotour Planners & Guides til at deltage i vores udgave af ”Løvens Hule.”

Vi vil blandt deltagerne udvælge de bedste ud fra blandt andet disse kriterier:

  • Har oplevelsespakken et personligt touch og er båret af personlig interesse?
  • Er idéen bag oplevelsespakken unik, præget af høj kvalitet, engagerende og involverende?
  • Er oplevelsespakken præget af at komme helt tæt på oplevelsen, bag scenen, tæt på de lokale, tæt på interessante mennesker?
  • Er oplevelsen egnet til at blive oplevet af flere på samme tid?

På en audition den 25. februar 2019 bliver oplevelsespakkerne præsenteret, og blandt andre tidligere direktør i VisitDenmark og nuværende indehaver af Living Concepts, Dorte Kiilerich, giver feedback til deltagerne.

Herefter bliver de 10 bedste udvalgt til at deltage i et kursus den 24. marts 2019. På kurset vil der blandt andet være en teoretisk gennemgang af oplevelsesudvikling, mulige forretningsmodeller, målgruppemotiver, Rejsegarantifonden, interessebaseret salg og markedsføring samt input til løsning af de typiske udfordringer i et pakketeringssamarbejde.

Den enkelte Planner & Guide vil under kurset tillige arbejde med sin egen oplevelsespakke i et caseforløb, således at vi har den konkrete værdikæde velbeskrevet inden oplevelsen skal gøres salgsklar.

 

Hvis du har en god idé til en ny oplevelsespakke, og du gerne vil deltage i vores Gotour Planners & Guides audition og kursus, så kontakt Bitten Holmsgaard på bh@samson-travel.dk.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud