Gotour for salgskanaler

Hvorfor Gotour?

Den rigtige oplevelse er en essentiel grund til at ”go”. Det er nemlig oplevelser, der tiltrækker gæsten, der sælger rejsen og gør en destination interessant. Men oplevelser kan være svære for gæsten at finde, at vurdere og at booke. Gotour serverer et attraktivt udbud af små og store oplevelser til gæsten, som nemt og enkelt kan findes og bookes via mange forskellige digitale informations- og salgskanaler samt fysiske salgssteder.

 

Hvad er og kan Gotour?

Gotour er en digital motor, der skaber kontakt og tilgængeliggør oplevelser mellem gæsten og udbyderen. Gotour gør det lettere for oplevelsesudbydere i hele Danmark at sælge alle former for oplevelser i et lettilgængeligt digitalt system, der inspirerer gæsten til at ”go” på sin næste ”tour”.

 

Hvad og hvordan sælger jeg på Gotour?

Gotour kan håndtere salg af aktiviteter, fysiske produkter, event- og entrébilletter, både små og store pakkeoplevelser samt oplevelser over flere dage. Som en salgskanal på Gotour kan du sælge oplevelser i to forskellige former: 

 

Digital platform

Med denne salgsfunktion kan du sælge alle former for oplevelser digitalt på din hjemmeside. Du vurderer og udvælger de oplevelser, der er passende for dine websitebesøgende. Provisionen overføres automatisk til dig.

 

GO-POS (Point of Sale)

GO-POS er for dig, der har direkte kontakt med gæsten og ønsker at sælge oplevelser på fysiske salgssteder. Aktører, der sælger via GO-POS består af campingpladser, detailhandel, hoteller og andre salgssteder, der har face-to-face kontakt med gæsten. Du udsteder billetten til gæsten og tager imod betaling. Oplevelsesudbyderen får info og betaling sker via leverandøraftale eller faktura.

 

For salgskanaler hos Gotour tilbyder Samson Travel følgende services:

  • Kom i gang hjælp - Introduktion til bookingsystemet
  • Vejledning til integration af Gotour på salgsstedets hjemmeside f.eks. via iframeløsning eller API integration
  • Løbende telefonisk og mail support til salgskanaler i forbindelse med salg af oplevelser mv.
  • betaling af alle gebyrer til kreditkortselskaber og online betalingstjenester
  • Medlemskab af Rejsegarantifonden – alle udbydere er dækket af Samson Travels medlemskab, hvilket giver dig større sikkerhed som salgskanal til at sælge oplevelser
  • Enklere administration (automatisk billetudstedning, refundering af penge, overførsel af penge, overførselsmail m. Excel ark sendes til bogholder mv.)

 

Historien bag Gotour

Gotour startede i 2010 under navnet Oplevelsesbooking med det formål at give oplevelsesstederne et bookingsystem, der gør det let for gæsten at finde og booke oplevelser. I dag er oplevelsesportalen ejet af Samson Travel med Combine A/S som medejer, og er blevet omdøbt til Gotour.

 

Vil du være salgskanal på Gotour?

Kontakt Samson Travel på Samson@samson-travel.dk eller +45 98 42 78 00 for yderligere information om tilmelding, provisioner og handelsbetingelser. 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud