Top 10 rejsemål i 2020

Vi har gravet ned i vores data og fundet frem til de rejsemål, I har været allermest interesserede i, når I har søgt efter rejser og inspiration på vores hjemmeside i 2020. Herunder er en top 10 over de mest besøgte rejsemål for året, der er gået.

 

1. Costa del Sol - Langtidsferie

Spaniens solkyst er en klar vinder, når der skal søges efter rejseinspiration. Siden 2010 har vi arrangeret langtidsrejser til Costa del Sol, som byder på udflugter, smukke omgivelser og behagelige temperaturer. Vi kan derfor godt forstå at netop denne rejse er den allermest besøgte på vores hjemmeside i 2020.

Læs om rejser til Costa del Sol

 

2. Rom - Livsnyderrejse

Den italienske hovedstad ligger også højt på listen over rejsemål, der er mest besøgte på vores hjemmeside i 2020. I samarbejde med forfatter og Rom-kender, Helge Kamp, tilbyder vi flere gange om året Livsnyderrejser til Rom. Her viser Helge Kamp rundt i den smukke hovedstad, deler ud af sin brede viden og finder vej til de lokale spisesteder, som han kalder for "madhuler".

Læs om rejser til Rom

 

3. Gran Canaria – På egen hånd

Gran Canaria er et populært rejsemål i vinterhalvåret, hvor mange danskere søger væk fra kulden. Her kan du besøge feriebyer som Maspalomas, Playa del Inglés, Puerto Rico og Puerto de Mogán, der hver især opfylder forskellige behov for en skøn ferie. Vi anbefaler at leje en bil og køre til midten af øen, hvor pinjetræer og kaktusser præger det bjergrige landskab.

Læs mere om rejser til Gran Canaria

 

4. Tenerife – På egen hånd

Den største af de Kanariske Øer er selvfølgelig også med på listen over mest besøgte rejsemål på vores hjemmeside. Tenerife er – ligesom Gran Canaria – en sikker vinder, når det kommer til vinterhalvårets rejsemål. Her får du sol og varme, smukke strande, flot natur og muligheden for at besøge vulkanen Teide.

Læs mere om rejser til Tenerife

 

5. Skotland og Irland - Kør-selv-ferie

Kør-selv-ferie i Skotland og Irland deler en samlet femteplads. På en kør-selv-ferie er bil og overnatning booket hjemmefra, men ellers er resten af ferien helt op til dig selv. Du får selvfølgelig gode råd med til stop undervejs, så du ikke går glip af must sees. Nyd friheden til selv at vælge og planlægge ferien helt som du har lyst.

Læs mere om rejser til Irland og Skotland  

6. Thailand – På egen hånd

Østens Perle er endnu en vinter-favorit blandt os danskere. Gennemsnitstemperaturen for Thailand er omkring 30 grader om dagen, hvilket også er en af grunden til, at Thailand er så populært et rejsemål, når vi vil væk fra den danske kulde og mørket. Men det er også kulturen, maden, naturen og befolkningen, der trækker os til det skønne land.

Læs mere om rejser til Thailand

  

7. Fuerteventura – På egen hånd

Tenerife og Gran Canaria er også på listen, så det undrer os ikke, at I også er glade for at kigge på ferie til den næststørste kanariske ø, Fuerteventura. Øen byder på kilometervis af sandstrande, åbne arealer og en behagelig brise, der er ekstra tiltrængt på de varme dage. Besøg hovedbyen Puerto del Rosario på den nordlige side eller bliv en haj til at surfe på de sydlige strande.

Læs mere om rejser til Fuerteventura

 

8. Bali – På egen hånd

Den indonesiske ø Bali er også kendt som ”Gudernes Ø”. Her tror man på, at alt har en sjæl, og så findes der flere tusinde templer på øen. På Bali er der rig mulighed for at opleve den spændende historie og kultur, samt nyde øens skønne natur både over og under vand. En ferie hertil er for mange en drømmerejse, hvilket vi sagtens kan forstå - vi står i hvert fald gerne forrest i køen, når rejser til Bali igen er en realitet.

Læs mere om rejser til Bali

 

9. USA – På egen hånd

USA, mulighedernes land, er selvfølgelig også med på top 10 over mest besøgte rejsemål på vores hjemmeside i 2020. Vi er eksperter i at skræddersy spændende rejser til USA uanset om du vil på roadtrip, storbyferie til New York eller på golftur til Florida. Mulighederne er mange og vi deler gerne ud af spændende tips og egne erfaringer.

Læs mere om rejser til USA

 

10. London og Paris - På egen hånd

At kombinere to destinationer på samme ferie er en skøn måde at rejse på. På den måde kan du opleve forskellige kulturer, historier og folkefærd. På en flot 7. plads ligger vores kombinationsrejse til London og Paris. De to storbyer har hver især mange spændende ting at byde på og der er blot en togtur mellem hovedstæderne.

Læs mere om rejser til London og Paris

 

 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud