Tag på marked i Amsterdam

Hvis du elsker at udforske de lokale markeder, når du er ude at rejse, så er Amsterdam det helt rigtige sted. I Amsterdam finder du alt fra blomstermarkeder og madmarkeder til Europas største loppemarked.

 

Foodhallen

Det første på vores liste over markeder i Amsterdam er også på Tripadvisors liste for Travellers choice. Foodhallen er et marked med lækker streetfood. Du kan blandt andet besøge De Ballenbar, hvor en Michelin kok har lavet sin egen udgave af bitterballen, som du også finder på listen over lokale retter i Amsterdam.

Markedet er indendørs og ligger på Bellamyplein 51, 1053 AT Amsterdam. Foodhallen har åbent søndag til torsdag fra 11:00-23:30 og fredag til lørdag fra 11:00-01:00.

 

IJ-hallen

Amsterdam er stedet, hvor du finder Europas største loppemarked med lige omkring 500 boder. Iblandt boderne kan du finde stort set alt, som den shoppelystne kan begære. Du finder for eksempel tøj, sko og legetøj. Loppemarkedet er indendørs og det koster €5 for voksne og €2 for børn at komme ind. Du kan se her hvornår markedet har åbent.

Markedet finder du på T.T. Neveritaweg 15, 1033 WB Amsterdam-Noord.

 

Noordermarkt Market

Også på dette marked finder du lidt af hvert som for eksempel mad, tøj og blomster. Mange af de lokale landmænd kommer til dette marked for at sælge deres hjemmedyrkede frugt og grønt, hjemmelavede oste eller hvad de nu ellers har at byde på.

Markedet har åbent mandagen fra 09:00-13:00 og lørdag fra 09:00-16:00. Du finder markedet på Noorderkerk, Amsterdam.

 

Bloemenmarkt

Holland er blandt andet kendt for deres flotte farvestrålende blomsterparker, så selvfølgelig finder du også et blomstermarked i Amsterdam. Dette kaldes også for det flydende blomstermarked, fordi boderne står på husbåde. Markedet er da også det eneste flydende blomstermarked i verden. På markedet finder du alle mulige former for blomster både som buketter, enkelte blomster, men også som blomsterløg.

Markedet ligger langs kanalen, så selvom du ikke køber noget, er det stadig hyggeligt at gå en tur langs markedet og nyde synet af alle de farverige blomster.

Åbningstiderne for markedet er 09:00-17:30 mandag til lørdag og 11:30-17:30 om søndagen. Du finder markedet på Singel 630 til 600, 1017 AZ Amsterdam.

 

Albert Cuyp Market

Dette marked har 260 boder med stort set alt. Om det så er tøj, sko, make-up eller mad du er på udgik efter, så kan du finde det på Abert Cuyp Market. Du kan blandt andet finde stroopwafel eller herring på markedet, som er Europas største marked.

Markedet har åbent mandag til lørdag fra 09:00-17:00 og er placeret på Albert Cuypstraat, Amsterdam.

  

 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud