Smag på Roms bedste pizzaer

Italien er lig med velsmagende pizzaer med alverdens fyld. Den italienske nationalret er da også pizza, men måske ikke den typiske pizza, som du normalt forbinder med den populære ret. Den italienske nationalret er en pizza bianco, som er toppet med kartoffel, trøffel og svampe (mums!). Måske du kan finde en pizza bianco på en af Roms bedste pizzeriaer, kåret på Tripadvisor af pizzeriaernes gæster.

 

Pizza E Mozzarella

Pizza E Mozzarella ligger nummer et på listen over pizzeriaer i Rom og med en samlet vurdering på 5 ud af 5 baseret på 1.800 anmeldelser, må der være noget om snakken. 

Stedet byder på et stort udvalg af forskellige pizzaer med blandt andet friske tomater, italienske oste, chorizo, svampe og meget mere. Her betaler du pr. 100 gram, så der er god mulighed for at smage flere af de indbydende pizzaer.

Pizza E Mozzarella er et mindre sted, så det er begrænset hvor mange siddepladser, der findes i restauranten. Du kan derfor med fordel tage pizzastykkerne med i en nærliggende park og nyde frokosten der.

Læs anmeldelserne, se billeder og find adressen her

 

CasaManco

På en flot andenplads finder vi CasaManco, der er beliggende på markedet Mercato de Testaccio tæt ved floden Tiberen. Det lille pizzasted får fuld score på maden og servicen, så der er noget at se frem til.

Her langer det servicemindede personale pizzaer over disken på deres lille madvogn, som er et oplagt frokoststop mens du besøger markedet, der byder på alt fra tøj og sko til frugt, kød og oste.

Tidligere besøgende fremhæver pizzaer med fyld som hummus og grillet aubergine samt ansjoser og squashblomster. Derudover er der generelt begejstring for den gode pizzadej, som også gør pizzaskorpen til en ren fornøjelse at spise.

Læs anmeldelserne, se billeder og find adressen her

 

Pizza della Madonna dei Monti

Pizza della Madonna dei Monti ligger også højt på listen over de bedste pizzasteder i Rom.

Udover en god beliggenhed på anmelderlisten, er pizzeriaet også godt beliggende i hovedstaden. Du finder Pizza della Madonna dei Monti tæt på Forum Romanum, men til trods for den centrale beliggenhed, ligger pizzeraiaet i et stille kvarter uden for meget støj.

Deres pizzaer beskrives som kreative og anderledes med fyld, du ikke finder alle steder. De har dog også pizzaer med mere almindeligt fyld, så alle kan være med her - og så bruger de selvfølgelig friske råvarer, som er grundlaget for den skønne smag, deres pizzaer er kendte for.

Læs anmeldelserne, se billeder og find adressen her

 

Pizza Florida

Ligesom hos Pizza E Mozzarella er prisen hos Pizza Florida afhængig af vægten på dit pizzastykke. Derfor er der rig mulighed for at prøve de forskellige pizzaer, der byder på vegetarfyld, friske grøntsager eller en klassisk pizza, som vi danskere kender den, med italiensk skinke og ost.

Pizza Florida er centralt beliggende og dermed også et meget velbesøgt sted. Men det er ikke kun den gode beliggenhed, der er skyld i de mange besøgende; den gode service, de lækre pizzaer og autenticiteten tiltrækker hver dag mange sultne kunder.  

Stedet serverer også pasta og sandwich, så er du ikke lige lækkersulten efter en pizza, kan du nyde en af de andre retter.

Læs anmeldelserne, se billeder og find adressen her

 

 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud