Piemonte som din næste feriedestination

Det kan nogle gange godt være svært at finde ud af, hvor den næste ferie skal gå til. Vi har et bud, nemlig Piemonte i det nordlige Italien! Vi har her lavet fem grunde til, hvorfor Piemonte skal være din næste feriedestination.

 

Direkte fly

Det kan være træls, hvis man har alt for mange mellemlandinger på vej til feriedestinationen. Derfor er en af grundene til at vælge Piemonte, at du slipper for mellemlandingerne, da der nemlig er direkte fly fra København til Milano.

Derudover er der heller ingen tidsforskel, så du slipper for at skulle bruge tid på at komme dig over jetlagget.

 

Italiensk mad og vin

Italien er særdeles godt kendt for deres dejlige mad og lækre vine, og Piemonte er bestemt ingen undtagelse. Her finder du bl.a. lækre oste og de berømte trøfler. På turen til Piemonte vil I endda også komme med på trøffeljagt for at finde de eftertragtede trøfler. I finder også madmarkeder, der byder på lækre lokale produkter.

Det er ingen hemmelighed at de går meget op i vin i Piemonte, så hvis du elsker vin, er dette det helt rigtige sted. Du kan endda finde et vinmuseum i Piemonte, WiMu Museo del Vino a Barolo.

 

Fantastisk natur

Du finder også en helt fantastisk natur, når du bevæger dig rundt i Piemonte. Du vil kunne se de dramatiske bjerglandskaber og de mange vinmarker hvor druerne, til de fantastiske vine, vokser.

 

Guidet ture

Vores planlagte rejse til Piemonte er i selskab med forfatteren Helge Kamp, der er klar til at fortælle alt om de forskellige seværdigheder samt anbefale hvilke retter, der bare skal smages. På den måde sikre du, at du får mest muligt ud af Piemonte, eftersom der altid er en, du kan spørge til råds. Der vil også være mulighed for at opleve Piemonte på egen hånd, der er nemlig også sat tidspunkter af til, at du selv kan udforske Piemonte.

 

Mød nye mennesker

På Samson Travels livsnyder rejse til Piemonte, rejser I som en gruppe. Derfor er der rig mulighed for at møde nye mennesker, der også sætter pris på god mad, smukke omgivelser og spændende fortællinger. I er altså altid en mindre gruppe, der følges ad, så I kan dele alle de nye oplevelser med hinanden.

 

 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud