Hvorfor vælge ferie med dansk rejseleder?

Det kan nogle gange godt være svært at finde ud af, hvad der skal ses og opleves, når man er på en ny destination. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med. Vi har nemlig lavet en liste over nogle af de fordele der er ved at rejse til fx Piemonte eller Rom med en dansk rejseleder. 

 

Rejselederen kender steder

Når du rejser med en dansk rejseleder, kan du være sikker på at se alle de bedste seværdigheder, destinationerne kan byde på. Vores danske rejseledere er godt kendt på stederne og kan derfor udover at vise alle de typiske turistattraktioner, også vise dig alle byens lidt mere skjulte attraktioner, du måske ikke ville have set på egen hånd.

Udover at rejselederne kender destinationerne og ved hvilke ting der er værd at opleve, kan de også fortælle spændende og underholdende historier om legender og diverse seværdigheder på destinationerne.

 

Anbefalinger af mad

Efter at have undersøgt destinationerne for de interessante seværdigheder er det blevet tid til at undersøge en anden del, nemlig maden. 

 

Også her er vores rejseledere godt kendte og er klar til hjælpe med hvilke steder, der et besøg værd - og hvilke steder, der skal undgås for at løbe ind i en ”turistfælde”. De ved, hvilke steder du skal gå hen, hvis du vil prøve det bedste fra det lokale køkken og hvilke retter, der er specielt gode.

 

Kender sproget

Det er ikke altid lige let at forstå sproget når man er ude at rejse, især ikke hvis du er på en destination hvor de stort set ikke snakker engelsk. Dette kan godt give nogle udfordringer, især hvis du kommer på en restaurant hvor menukortet kun står på det lokale sprog. Her kan rejselederen heldigvis også hjælpe med at oversætte. Så uanset om det er på restauranten eller ved seværdighederne, er rejselederen klar til at hjælpe.

Hvis du vil være sikker på at opleve og se mere end blot det, du kan finde i diverse turist bøger, kan det derfor være en stor fordel at vælge en rejse med dansk rejsevejleder.

 

 

 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud