Hvorfor bruge et rejsebureau?

Der er mange muligheder at få arrangeret den næste ferie på. Nogle vælger at sammensætte rejsen selv, men der er faktisk flere fordele ved at få et rejsebureau til at planlægge ferien. Vi har herunder samlet fem gode grunde til, hvorfor du skal vælge et rejsebureau som Samson Travel til din næste ferierejse.

 

Du sparer tid

Vidste du at over 20% af rejsende, som selv booker online, bruger mere end 5 timer på at tjekke mulighederne? Og med den statistik overvejer vi, om de også får den fulde ferieoplevelse, de er på udkig efter. Vi har en travl hverdag, så hvorfor ikke lade det være op til eksperterne at planlægge din ferie, så du kan slappe af i dine weekender og fritid? 

  

Få personlig betjening

Vi ved, hvilken tryghed det giver at snakke med en ekspert, når den længe ventede rejse skal bestilles. Derfor er det også vigtigt for os, at du mødes af en levende stemme, samt at du føler, at vi tager dig seriøst. Og skulle du opleve ”bump på vejen”, er det endnu vigtigere at tale direkte med en rejsekonsulent, som sætter alt ind på at løse problemet tilfredsstillende. 

 

Få en skræddersyet rejse helt efter dine ønsker

En dygtig rejsekonsulent vil - fra det øjeblik du tager kontakt – overveje, hvordan din rejse bliver sammensat til den bedste oplevelse. Det er en af vores kerneværdier, som gør at din bestilling ikke blot bliver en ”ordremodtagelse”.

 

Vores spørgsmål til din rejse er centrale for at din rejse bliver skræddersyet til dig, og ikke mindst for opbygningen af et tillidsforhold, så du bliver glad for at have en rejsekonsulent som en hjælpende hånd ved din side. 

 

Rejsekonsulenternes spidskompetencer og viden

Vi kan sagtens forstå, at det er spændende at drømme sig væk til alle feriemulighederne. Men i mange tilfælde vil det nok gå op for dig, at du hverken har været på feriestedet eller har hørt om det før.

Som rejsekonsulenter har vi - ud over vores egne ferieoplevelser - ofte mulighed for at deltage i studieture, hvor vi får erfaring med rejsemål og feriesteder, ligesom vi deltager i feriemesser, kurser og lign. Og det er simpelthen sådan en fed følelse, når vi kan trække på vores egne erfaringer og give et personligt tip eller to til jeres ferie.

 

Sikkerheden er altid i top

Køber du en pakkerejse via Samson Travel A/S, er du desuden dækket af rejsegarantifonden. Derudover svarer vi altid gerne på spørgsmål om rejseforsikringer og tilbyder i øjeblikket Tryghedsgaranti på flere af vores rejser.

 

Skal vi hjælpe med at planlægge din næste rejse, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 98 42 78 00 eller sende en mail til samson@samson-travel.dk

 

 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud