Hvilken af disse 5 typer er du på rejsen?

Der findes mange forskellige måder at rejse på og stort set alle personer har en bestemt måde, de fortrækker at rejse på. Vi har her fundet 5 forskellige rejsetyper.

Læs med her og se om du kan finde dig selv på listen over disse 5 forskellige rejsetyper.

 

1. Rejselederen

Du har styr på det hele i god tid inden rejsen og har lang tid i forvejen planlagt, hvordan I kommer ud til lufthavnen. Du har alle de vigtige papirer som fx flybilletter og pas samlet i én mappe. Du har styr på alle du rejser med og sørger for, at de har husket det hele. Faktisk er du så struktureret, at du næsten kunne tage over på en af vores rejser med dansk rejseleder.

 

2. Gastronomen

Du elsker mad og elsker at prøve nye retter. Hver gang du kommer til en ny destination, skal du altid prøve deres lokale specialiteter. Du kan endda også finde på at vælge destinationen ud fra maden. 

En ting er i hvert fald sikkert, du har undersøgt hvilke ting man er nødt til at prøve på destinationen, inden du ankommer. Du har også lært, hvordan man kender forskel på turistfælderne og de steder, der rent faktisk serverer lokal mad.

 

3. Fotoentusiasten

Du elsker at tage billeder og ifølge dig er (næsten) alt værd at tage billeder af. Det betyder også at det godt kan tage noget tid, hvis man er med dig på sightseeing. 

For du skal lige have taget det helt rigtige billede og på sådan en sightseeingtur kan der jo godt være meget, der skal fotograferes. Man har jo ikke rigtig været på ferie, hvis man ikke har 100 billeder til at bevise det.

 

4. Kulturnørden

Du har undersøgt alle seværdighederne på destinationen lang tid i forvejen og har lavet en liste med alle de steder, I skal besøge. Du kunne nemt have stået for at lave denne køreguide til Gran Canaria.
Hvilke dage, I skal se hvad, har du simpelthen bare helt styr på - I skal jo have noget ud af turen. 

Du har også læst op på de forskellige seværdigheder, så du er klar til at dele ud af din brede viden, og du ved selvfølgelig langt det meste om alle de mange spændende steder, I skal opleve.

 

5. Afslapningseksperten

Er meningen med ferie ikke at slappe helt fuldstændigt af? Det er det i hvert fald for dig. For dig er det ikke vigtigt at se alle byens seværdigheder eller shoppingscentre, for dig er feriens vigtigste formål derimod at få slappet helt af og nyde så meget tid som muligt på en liggestol ved stranden eller poolen.

Hvis du endda kan få en tjener til at komme med lækre kolde drinks til dig, er det helt perfekt. Det eneste tidspunkt du rejser dig, er hvis du skal gå de 2 meter hen til poolen eller vandkanten for at blive kølet lidt af.

 

 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud