Fire af de bedste byer at holde jul i

Overvejer du også nogle gange at holde jul i udlandet? Julen er jo en magisk tid og der findes rigtig mange byer, hvor julen bliver ekstra magisk. Vi har her fundet fire af de byer, vi synes der gør julen endnu mere fantastisk end den i forvejen er.

 

Amsterdam

I Amsterdam begynder julehyggen allerede i midten af november. Her finder du hyggelige skøjtebaner og gader oplyst med julelys. Hvis du vil se et juletræ, der er oplyst udover det sædvanlige, så skal du besøge Dam Square, hvor det store juletræ er oplyst med intet mindre end 40.000 julelys. Det store juletræ med de mange lys giver næsten garanti for julestemning og hvem ved, måske der også kommer et par snefnug som prikken over i'et?

 

London

London er blandt en af de mest populære byer for danskerne at besøge, og juletiden er bestemt ikke en undtagelse. Det forstår vi godt, når man bevæger sig ned gennem de hyggelige oplyste gader og forbi de mange vinduer fyldt med juleudsmykninger. Især på Oxford Street finder du juleudstillinger i vinduerne, der minder mest af alt om et kunstværk. Derudover er London også verdensberømt for deres mange julemarkeder, som er en af de ting du ikke må gå glip af, hvis du besøger London i juletiden.

 

New York

Hvis du bare har set lidt julefilm fra New York, ved du også at denne by er helt fantastisk i juletiden. New York har alt hvad en rigtig juleby skal indeholde med sneklædte gader, masser af julelys og fantastiske juleudstillinger i de mange butiksvinduer. Én af de ting du absolut skal opleve, hvis du holder jul i New York, er det verdensberømte juletræ fra filmen Alene Hjemme 2. Dette kæmpe juletræ finder du ved Rockefeller Center, hvor der også er rigtig hyggelig skøjtebane.

 

Paris

Også i Paris er hele byen dækket af julelys og flotte juleudstillinger, men specielt for Paris er dog at hvert kvarter i byen har sin egen særlige udendørs juleaktivitet. Det kan for eksempel være skøjtebaner eller et af de mange hyggelige julemarkeder. Hvis det bliver for koldt til at undersøge alle de udendørs juleaktiviteter, er der også rig mulighed for at se de smukke juleudsmykninger i de mange indendørs shoppingscentre.

 

 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud