Fem markeder i Rom

Hører du også til typen, der elsker at udforske lokale markeder, når du er ud at rejse? Vi har her samlet fem markeder i Rom, der byder på alt lige fra lækre italienske delikatesser og friske fødevare til tøj og lædervarer.

 

Porta Portese

Dette er Roms største loppemarked, hvor du finder vitterligt alt - lige undtagen mad! Du kan finde alt fra møbler til tøj og bøger. På Porta Portese markedet kan du finde både nye og brugte ting, som du kan fylde kufferten op med.

Dette populære marked starter ved Via Portuense til Viale Trastevere og Piassa Porta Portese. Loppemarkedet har åbent hver søndag fra 6.00-14.00.

 

Mercato di Testaccio

Dette marked er udnævnt til ”Travellers Choice” på Tripadvisor. På dette marked kan du finde tøj og sko samt frugt, grøntsager, kød, ost og et af byens bedste pizzeriaer. Der er indgang til markedet fra Via Franklin, Via Zabaglia, Via Galvani og Via Volta.

Markedet har åbnet fra mandag-lørdag fra 6.00-14.00. En gang om måneden holder markedet åbent til midnat, hvor der vil være dans og musik.

 

Mercato Trionfale

På dette marked finder du alt lige fra fødevare til tøj. Markedet er inddelt i farvekoder, fx grøn for grøntsager, blå for fisk, rød for kød osv.

 

Udover masser af fødevarer kan du også finde tøj, tasker og meget mere. Mercato Trionfale menes at være et af de første hjørnemarkeder i Rom.

Markedet har åbent mandag-søndag fra kl. 7.00-14.00 og findes på Via Andrea Doria 41.

 

Campo de' Fiori

Campo de’ Fiori er et af de ældste markeder i Rom. I starten blev der kun solgt frugter og grøntsager på dette marked, men senere er der også kommet kød, fisk og blomsterboder til markedet. Modsat de andre markeder finder du ikke sko og tøj på Campo de’ Fiori.

Markedet har åbnet fra mandag-lørdag fra 7.00-14.00 og er beliggende ved Campo de’ fiori.

 

Campagna Amica

Dette er stedet, hvor du finder friske lokale produkter. Her er det de lokale landmænd, der kommer og sælger deres egne produkter som fx frugt, kød, ost og meget mere.

Markedet har åbent om lørdagen fra 9.00-18.00 og om søndagen fra 9.00-16.00. Du finder dette marked på Via San Teodoro 74.

 

 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud