Fem grunde til at vi savner Thailand

Der er ingen tvivl om, at vi her hos Samson Travel savner at kunne rejse rundt i hele verden. Især Thailand er et af de steder, vi savner at kunne rejse til og et af de steder, vi sidder og drømmer os hen til - specielt nu når det danske vejr begynder at blive trist og gråt. Vi har her fundet fem af de ting, vi savner allermest ved at kunne rejse til skønne Thailand.

 

1. De mange lækre strande og øer

En af de ting vi klart savner allermest, er Thailands flotte strande. Thailand er fyldt med de mest fantastiske strande og lækre paradisøer! Med temperaturer, der ofte kommer over 30 grader kombineret med smukke strande og klart vand, er landet oplagt til en skøn ferie. Det er også muligt at tage en af de berømte longtail både og sejle gennem det klare vand, ud til en af de fantastiske øer og nyde stranden der.

 

2. Det er billigt

Hvem elsker ikke når tingene er billige? Thailand er et af de steder, hvor du nemt kan spare mange penge på din ferie. Især når du skal ud at spise i Thailand, vil du opleve, at maden er meget billigere. Du kan for eksempel få en lækker tre retters menu for nærmest ingen penge.

 

3. Den thailandske mad

Det kan godt være, at man kan finde mange thailandske restauranter rundt omkring i verdenen, men der er ikke noget som den rigtige vare. Den bedste mad findes typisk i de små lokale gadekøkkener rundt omkring i Thailand. Det thailandske køkken er fyldt med lækre lokale retter med eksotiske ingredienser og tropiske frugter. 

Er du ikke til stærk mad, kan det dog være en fordel at gå udenom retterne, der er ”spicy”, da thailænderne har en lidt anden forståelse af stærk mad, end vi er vant til i Danmark.

 

4. Det venlige folkefærd

Thailand bliver også kaldt for ”smilets land”, hvilket er helt forståeligt! Lige meget hvor du bevæger dig rundt i Thailand, vil du oplave glade og gæstfrie thailændere. Thailænderne er et meget høfligt folkefærd, så det kan være en fordel at lære at sige tak eller hej på thai. Du kan øve dig med vores miniparlør:

Hej: sawadee kap (mænd) – sawadee kaa (kvinder) 
Tak: kap koon kap (mænd) – kap koon kaa (kvinder)

 

5. Fantastisk natur

Den sidste ting på listen over ting, vi savner ved Thailand, er deres smukke natur! Udover de lækre strande byder Thailand også på så meget andet fantastisk natur både under og over havets overflade. Du vil blandt andet kunne opleve smukke grønne jungler eller fantastiske vandfald.

Hvis du derimod vil udforske, hvad der er under havets overflade, enten som en snorkeltur eller en dykkertur, vil du bestemt ikke blive skuffet. Under havets overflade findes der smukke koralrev og tropiske fisk i alle tænkelige farver.

 

 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud