Disse rejsemål kan blive populære i 2021

Rejsetrangen har aldrig være større end den er lige nu. Vi drømmer os væk til sol, varme, nye oplevelser og spændende kulturer. Ferieopsparingen bliver større og venter kun på at blive brugt. Vi venter faktisk bare på, at det igen er muligt at rejse på endnu flere skønne ferier. Herunder er vores bud på fire rejsemål, der kan blive populære i 2021.

 

Grækenland

Tzatziki, moussaka, souvlaki og stifado er nogle af retterne, du bare må bide tænderne i, når du besøger Grækenland. Skyl det hele ned med en lokal Mythos eller måske et glas retsina, for at fuldende det græske måltid.

Efter en god middag, kan du tage en gåtur op til det UNESCO-bevarede Akropolis i Athen, der med sine 150 m.o.h. troner stolt over den græske hovedstad. Små to timers kørsel derfra kan du opleve det anderledes naturfænomen, når vandstrømmene hver anden time ændrer retning under broen ved øen Evia.

Er du mere til afslapning ved en af Grækenlands mange smukke strande, kan en ferie på en af landets 140 beboede øer anbefales. Her vil du hurtigt mærke roen, der spreder sig når du første gang sætter fødderne på en af de skønne øer. Friskfangede fisk sejles ind på den lokale fiskekutter og små bølgeskvulp ved stranden sætter prikken over i’et på en helt perfekt ferie stemning i det græske.

Læs mere om Grækenland

 

Italien

Italiens hovedstad, Rom, emmer af historie og spændende fortællinger. Et besøg i Colosseum er et must når du besøger byen. Det gamle amfiteater gemmer på et hav af historier om gladiatorkampe, der blev udført i midten af den store bygning, mens tilskuerne fulgte spændte med fra siddepladserne. Det er som at blive taget tilbage i tiden, når du besøger dette imponerende sted.

Det er da heller ikke kun de mange historiske bygninger, der drager turister til byen år efter år. Italien er kendt for sit gode køkken, hvor retter som pizza og pasta nærmest er gået fra at være italienske klassikere til en fast del af den danske families hverdagsmad.

Mød de lokale, når de handler på et af byens mange markeder, der byder på et farvestrålende udvalg af grøntsager, frugt, kød og fisk. Her kan du få smagsprøver på solmodnede tomater, håndplukkede avocadoer og søde appelsiner.

Læs mere om Italien

 

Holland

Hop på cyklen som de lokale og oplev Hollands hovedstad, Amsterdam, i dit helt eget tempo. Sving forbi kanalerne, der slænger sig gennem den gamle by, eller gør stop for at smage en stroopwafel. Cykelture igennem Amsterdam er en oplagt måde at opleve byen på, så spænd cykelhjelmen og nyd de mange indtryk, når du triller rundt i de hyggelige gader.

Lejer du bil, kan du i løbet af en halv time køre til verdens største blomsterpark, Keukenhof. Her bliver du mødt af duften af tulipaner, hyacinter, påskeliljer og andre farverstrående blomster. Førstnævnte er et stort trækplaster for blomsterparken og Holland generelt. Sæt en hel dag af til besøg i parken, som siges at rumme 7 millioner blomsterløg, der flot pryder det store område.

Duften af de smukke blomster kan også nydes på et af Amsterdams mange markeder. Her kan du blandt andet besøge det flydende blomstermarked ved en af byens kanaler.

Læs mere om Holland

 

Spanien

Una cerveza por favor (en øl, tak) – savner du også at holde dine spanske gloser ved lige? Det gør vi i hvert fald! Spanien kan bare noget helt specielt og landet ligger da også allerøverst på listen over rejsemål, der blev drømt mest om i 2020.

Mere præcist er det den spanske solkyst, der er mest populær, når vi laver rejser til Spanien. Her får du da også både sol, strand, sangria og spændende seværdigheder. Nyd dagene i Torremolions, hvor butikker, restauranter og barer skaber en ægte feriestemning tæt ved vandet.

Skal dagene stå på oplevelser, er en køretur i bjergene oplagt. Oplev de små byer, hvor de lokale har deres hverdag og mødes på gadehjørnet for at udveksle historier om dagens gøremål. Er du til vandreture, findes der også et hav af flotte ture, som tager dig forbi olivenplantager og smukke udkigspunkter.

Læs mere om Spanien

 

 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud