Derfor skal du tage på langtidsferie

Elsker du at rejse, og synes du heller aldrig en uge på ferien er nok? Hvis du er i tvivl om langtidsferie er noget for dig, har vi her samlet nogle af de grunde der er til at vælge en langtidsferie fremfor den typiske ferie på blot en enkelt uge.

 

Spar penge

Hvem kan ikke lide at spare penge? Når du vælger en langtidsferie, rejser du typisk uden for højsæsonen hvilket betyder, at der ofte kan være en del penge at spare. Langtidsferierne kan finde sted i ydersommeren eller om vinteren, hvor man typisk har ekstra meget behov for at mærke solens varme stråler. Du får altså meget mere for pengene på den måde, uden at du behøver gå på kompromis med vejret - der er nemlig stadig solrigt på destinationerne uden for højsæsonen.

 

Det er sundt

Din krop får tid til at slappe helt af og komme helt ned i gear. Hvis du kun er afsted i en uge, kan det godt være svært at nå at få alle arbejdsopgaver og pligter ud af hovedet. Hvorimod hvis du vælger en langtidsferie, er der bedre tid til dette. Når arbejdsopgaverne og pligterne har forladt hovedet, er der stadig god tid til at din krop kan komme helt ned i gear, slappe af og genoplade, så du igen er klar til hverdagens opgaver, når du kommer hjem fra ferien.

 

Få tid til oplevelser og til at slappe af

Den næste grund giver måske lidt sig selv, men det er stadig en rigtig god grund (hvis vi selv skal sige det)! Når du vælger en langtidsferie, har du god tid til at opleve de forskellige ting på destinationen. Måske får du set nogle ting, du normalt ikke ville have tid til eller undersøgt et område i nærheden af destinationen.

Selv om der er mange ting at se og opleve, er der stadig masser af tid til at ligge ved stranden eller poolen og slappe af, og nyde solen på din ferie.

 

Slip for kulden

Vores langtidsferier går til steder, hvor du kan nyde solens varme stråler. Hvis du derfor trænger til at komme lidt væk fra kolde og våde Danmark, så er en langtidsferie måske lige noget for dig. Her har du tiden til at nyde solen, også selvom du vil ud og opleve nogle ting på din ferie.

En af vores langtidsferier går fx til Costa del Sol hvor der er over 300 solskinsdage om året, så her er der gode chancer for at få lidt varme fra solen, når Danmark er trist og grå.

 

 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud