De fire bedste byer at fejre nytår i

Efter julen er blevet fejret med forhåbentligt lækker mad i spandevis, er det blevet tid til at gøre klar til at hoppe ind i det nye år. Nytårsaften bliver for de fleste fejret med fest og farver og masser af fyrværkeri. Hvis du går og drømmer om en nytårsaften udover det sædvanlige, har vi her fundet fire af de byer, der virkelig forstår af fejre det nye år.

 

Dubai

Det er ingen hemmelighed at Dubai er kendt for at alting skal være stort og overdådigt, og nytår er bestemt ingen undtagelse. Udover at denne smukke by er lyst op af den fantastiske skyline nytårsaften, finder du også - ligesom alt andet i Dubai - et fyrværkerishow, der er kæmpe. I 2019 havde de intet mindre end 15.000 forskellige slags fyrværkeri, der blev affyret fra verdens højeste bygning Burj Khalifa! Det kan man da sige er et fyrværkerishow udover det sædvanlige.

 

Sydney

Hvis du er helt tosset med fyrværkeri og hører til typen, der slet ikke synes det er nok med et show på ca. 10 minutter, så er Sydney det helt rette sted! Her begynder de nemlig allerede at fyre af fra kl. 18.00 og forsætter helt ind til midnat hvor det slutter i et kæmpe fyrværkerishow, der oplyser hele himlen i festlige farver. For at få den bedste udsigt over fyrværkeriet, skal du placere dig omkring Operahuset og havnen.

 

Funchal

I Funchal, på den portugisiske ø Madeira, gør de rigtig meget ud af fyrværkeriet nytårsaften. Faktisk så meget, at byen kom i Guinness Rekordbog, da de nytårsaften 2006/2007 skød 17 tons fyrværkeri af på blot 8 minutter. Her er det ikke de lokale, der får himmelen til at lyse af farvestrålende fyrværkeri, men derimod bystyret, der sørger for det professionelle show ved årsskiftet. Det store fyrværkerishow er virkelig en oplevelse i sig selv.

 

Rom

Udover at de i Rom også har masser af fyrværkeri, fejrer de også det nye år med masser af sang og dans. Her kan du for eksempel besøge den antikke romerske væddebane, Circus Maximus, hvor der til nytår bliver holdt gratis koncerter med nogle af Italiens store popstjerner. Derudover vil du også kunne se festglade italiener, der danser rundt i gaderne i Rom for at fejre det nye år.

 

 

De bedste tilbud

Tilmeld dig Samson Travels nyhedsmail og hold dig opdateret med de nyeste rejser og bedste tilbud