Krydstogt til Nordkap

Krydstogt til Nordkap

Fra DKK 19.295,-

Krydstogt fra Hamborg til Nordkap inkl. bustranfer Danmark-Hamborg t/r og danske rejseledere ombord

Dato Afrejsested Pris fra DKK
12-08-2018 19.295,-
 • Bustransfer Danmark-Hamborg t/r med flere opsamlinger undervejs
 • Danske rejseledere ombord
 • All Inclusive drikkevarepakke
 • 15 dage ombord på Norwegian Jade
 • Fuldpension ombord
 • Vand/kaffe/te ombord
 • Roomservice fra kl. 5.00-24.00
 • Underholdning/aktiviteter ombord
 • Brug af fitnesscenter, pool, teater m.m.
 • Servicecharge
 • Skatter og afgifter

 

 • Bustransfer Danmark-Hamborg t/r med flere opsamlinger undervejs
 • Danske rejseledere ombord
 • All Inclusive drikkevarepakke
 • 15 dage ombord på Norwegian Jade
 • Fuldpension ombord
 • Vand/kaffe/te ombord
 • Roomservice fra kl. 5.00-24.00
 • Underholdning/aktiviteter ombord
 • Brug af fitnesscenter, pool, teater m.m.
 • Servicecharge
 • Skatter og afgifter

 

 • eksklusiv udflugter

NORGES SMUKKE KYST

Tag med på et spændende krydstogt langs Norges storslåede og vilde vestkyst med Norwegian Cruise Line. Der er garanti for unikke naturoplevelser, når Norwegian Jade sætter kursen mod det høje nord.

Du kan ikke undgå at blive betaget af landets dybe fjorde, høje vandfald og majestætiske bjerge, når skibet langsomt bevæger sig gennem det fantastiske landskab. På turen bliver der rig mulighed for at udforske både naturen og de spændende havnebyer, som skibet lægger til ved.

BUS FRA DANMARK TIL HAMBORG
Krydstogtet både starter og slutter i Hamborg. Derfor har vi arrangeret bustransfer fra Danmark t/r. På dag 1 afgår bussen fra København og Aalborg tidlig morgen og sætter kurs mod Hamborg. Undervejs har vi opsamlinger flere steder på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Vi ankommer til Hamborg over middag, hvorefter vi checker ind på krydstogtskibet. Her kan der spises og slappes af, inden skibet kl. 17.00 sætter kurs mod Norge. Snyd ikke dig selv for den flotte udsejling af Hamborg via Elben ud i Nordsøen.

INDSEJLING I VERDENS SMUKKESTE FJORD
Første stop er i Geiranger ved den berømte fjord, Geirangerfjorden. Fjorden bliver ofte bliver kaldt "verdens smukkeste fjord", og er på UNESCOs verdensarvsliste. Skibet sejler helt ind i bunden af fjorden, hvor vi oplever den smukke natur med brusende vandfald, frodige græstæpper og rå fjeldsider.

NORDKAPPLATEAUET
Et højdepunkt er besøget ved Nordkap, beliggende ved Honningsvåg – en af verdens nordligste byer. Når man står på den 307 meter høje klippe og ser ud over Ishavet, kan man godt forstå, hvorfor de gamle vikinger troede man her stod ved verdens ende.

LOFOTEN
Er du vild med uforglemmelige naturoplevelser vil Lofoten ikke skuffe dig. Her er majestætiske fjelde, dybe fjorde og skræppende fuglekolonier. Byen har også en stærk tilknytning til vikingetiden. På Lofotr Vikingmuseum kan du opleve tidsperioden på egen krop.

BUS TILBAGE TIL DANMARK
Efter 12 fantastiske dage, ender krydstogtet i Hamborg. Herfra går turen med bus hjem til Danmark igen.

 

Prisoversigt (ved bookning inden den 30. marts 2018

Indvendig kahyt (kat IE) fra DKK. 19.295 pr. person i delt dobbeltkahyt

Udvendig kahyt (kat OA) fra DKK. 22.495 pr. person i delt dobbeltkahyt

Kahyt med balkon (kat BA) fra DKK. 26.695 pr. person i delt dobbeltkahyt

 

Se mere klik på billeder herunder

Dag 1

Bus fra Danmark til Hamborg
Bustransfer fra morgenstunden med opsamlinger flere steder på Sjælland, Fyn og i Jylland. Ankomst til Hamborg og check in på skibet, der lægger fra kaj kl. 17.00. Nyd udsejlingen af Hamborg via Elben ud i Nordsøen.


Dag 2

Til havs
Tag en travetur på soldækket mens Norwegian Jade sejler mod Norge. Nyd det smukke landskab vi passerer undervejs. Snup en afslappende massage eller prøv skibets veludstyrede fitnesscenter.


Dag 3

Hellesylt, kl. 08.00-09.00 og Geiranger, kl. 10.30-17.00
Vi sejler ind i Geirangerfjord, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Nyd de smukke omgivelser med sneklædte bjergtoppe og grønne græstæpper.
Oplev også vandfaldet De Syv Søstre.


Dag 4

Til havs (Svartisen)
Dagen foregår til havs. Skibet passerer Svartisen, der med sine cirka 370 km2 er Norges næststørste gletsjer. Synet af Svartisen er så spektakulært, at billedet øjeblikkeligt sætter sig på folks erindringer.


Dag 5

Leknes (Lofoten), kl. 08.00-17.00
Med udgangspunkt i havnebyen, Leknes, kan du udforske midnatssolens land, Lofoten. En malerisk by med farverige fiskerhytter, ujævne bjerge, hvalfyldte farvande og 24 timers dagslys om sommeren.


Dag 6

Tromsø, kl. 08.00-17.00
Tromsø er blot 200 år gammel og klades "Porten til Ishavet". Det er en moderne by, hvis centrum ligger på øen Tromsøya. Her kan du gå en tur i byen, se den flotte Ishavskatedral fra 1965 og dykke ned i byens historie.


Dag 7

Honningsvåg, kl. 08.00-17.00
På krydstogtet er Honningsvåg stedet, hvor man er tættest på Nordpolen. Stå på den høje klippe ved Europas nordligste punkt, Nordkap og nyd det fantastiske lys på toppen af Europa. En helt utrolig oplevelse.

 


Dag 8

Til havs
Norwegian Jade byder på mange aktiviteter for hele familien. Brug f.eks. en dag ved poolen og tag en dyst på tennisbanen. Til aften kan du nyde er lækkert måltid, efterfulgt af et spektakulært Broadway-show i teatret.

 


Dag 9

Ålesund, kl. 09.00-18.00
Ålesund er en fiskeriby. Se en hel bydel i Art Nouveau stil - resultatet af en genopbygning af byen i 1904, efter en storbrand. Gå også de 418 trin op ad Alaska Fjeldet, hvor der er en fantastisk udsigt ud over byen og havet.

 


Dag 10

Bergen, kl. 08.00-18.00
Bergen, Norges næststørste by, ligger ved kysten og er omgivet af bjerge. Fløibanen bringer gæster op på udsigtsbjerget. Byen er fuld af kulturrelle seværdigheder, og bydelen Bryggen er med på UNESCO’s verdensarvsliste.

 


Dag 11-12

Til havs/Hamborg, ank. kl. 08.00
Brug en dag til havs på skibet, før vi på dag 13 ankommer til Hamborg
kl. 08.00. Efter check ud af skibet, holder bussen klar ved kajen til at bringe os hjem til Danmark igen. Et fantastisk krydstogt er hermed slut.

 

 


Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Udflugter

Geiranger & Norsk Fjordcenter
Helt inde i bunden af den smukke Geirangerfjord ligger skibet for anker. Vi begynder dagens udflugt i den lille by, Geiranger, med kun 240 fastboende indbyggere.
Vi besøger den ottekantede Geiranger Kirke, bygget i 1842. Herfra går turen videre ad Ørnevejen med 11 hårnålesving og op til Ørnesvinget. Her er en bjergta¬gende udsigt over fjorden. Hvis vi er heldige kan vi se vores skib.
Sidste stop bliver på Norsk Fjordcenter. Centeret åbne¬de i 2002 og tilbyder en unik indsigt i områdets historie, farverige mennesker og den enestående natur.
Inklusiv: Transport, lokalguide samt entré til Norsk Fjordcenter og kirken.
2,5 timer – DKK 595 pr. person

Leknes, Vestvågøy og Vikingemuseet i Borg
Vi begynder med en køretur gennem den smukke natur til Vikingemuseet i Borg. Det historiske museum er ba¬seret på fundet af et gammelt langhus der var høvdin¬gesæde i vikingetiden.
Fra Borg går turen videre til den lille by, Stamsund. Gå en tur og se på de gamle træhuse og de mange små fiskekuttere. Vi kører videre til Vestervågøy Museum, der viser hvordan en fiskerfamilie levede i slutningen af 1800-tallet. På vej tilbage til skibet gør vi to korte fotostop ved udsigtspunkterne Hagskaret og Einangen.
Inklusiv: Transport, lokalguide samt entré til Vikingemuseet og Vestervågøy Museum.
4,5 timer – DKK 745 pr. person

 

Tromsø byrundtur inkl. Polar Museet, Ishavskatedralen og Tromsø Museum
Vi kører en tur på Tromsøya, hvor vi bl.a. kommer forbi den smukke sø, Prestvatn, og byens Nordlysobservato¬rium. Herfra går turen til fastlandet, hvor vi stopper ved Ishavskatedralen (Tromsdalen Kirke), der har Europas største glasmosaikvindue på 140 km2. Herefter besøger vi Polarmuseet. Udstillingen er helliget de store arktiske udforskerer, som f.eks. Fridtjof Nansen.
Sidste stop er på Tromsø Museum, som huser flere for¬skellige interessante udstillinger om naturen i regionen, Nordlys og det oprindelige norske folkefærd, Samerne.
Inklusiv: Transport, lokalguide samt entré til Ishavskatedralen, Polarmuseet og Tromsø Museum.
3,5 timer – DKK 675 pr. person


Nordkap
Tag med til Nordkap, Europas nordligste punkt, 71° nord – stedet hvor Atlanterhavet møder Ishavet.
På vejen fra Honningsvåg til Nordkap oplever man den barske, arktiske natur, hvor man ofte om sommeren kan være heldig at se flokke af græssende rener.
På Nordkap er der adgang til besøgscentret. Se den spændende udstilling eller en smuk film om de 4 årsti¬der i den bjergtagende, Laplandske natur. Udenfor ses monumentet, Verdens børn, samt den berømte globus der er blevet symbolet på Nordkap. Der vil blive rigelig tid til at tage billeder og nyde udsigten.
Inklusiv: Transport, lokalguide og entré til Nordkapphallen.
3,5 timer – DKK 895 pr. person

 

Der tages forbehold for ændring i rækkefølgen af aktiviteter på de enkelte udflugter, vejrforhold der kan påvirke udsigten på de enkelte udflugtsmål, aflysning af udflugter pga. vejret samt andre uforudsete omstændigheder, der ligger uden for Samson Travels kontrol.