Skibet - Norwegian Jade - Nordkap eller Island og Færøerne

NORWEGIAN JADE

Skibet, Norwegian Jade, er bygget i 2006 og hører til Jewel-klassen med søsterskibene, Norwegian Jewel
og Norwegian Gem. Skibet er 294 meter langt, vejer 93.558 tons og har 12 dæk. Der er plads til 2.402 passagerer og 1.078 besætningsmedlemmer ombord.

HØJDEPUNKTER OMBORD
Der findes et hav af aktiviteter ombord på skibet. Forvandhundene er der f.eks. 2 pools, 1 børnepool samt 4 udendørs jacuzzis. Man kan naturligvis også slænge sig i en liggestol på soldækket. Forkæl dig selv med en skøn behandling i den rolige spa-afdeling eller få pulsen op i fitnesscenteret. Hvis du er til sport og action, kan du benytte dig af de mange sportsfaciliteter. Der er både basketball-,volleyball- og tennisbane. Der findes også børne- og teenageklub ombord. Her kan de små lege i minijunglen eller se en tegnefilm i biografen, mens de større børn kan dyste i bordfodbold og airhockey. Du må endelig ikke gå glip af de mest spektakulære Broadway-inspirede shows i Stardust Theatre. For de festglade, er der gang i natklubber, diskoteker og casinoet hele natten lang.

RESTAURANTER
Der er et væld af lækre spisesteder inkluderet i prisen; fra traditionel fine dining til endeløse buffeter. Mod tillæg, har du  adgang til endnu flere restauranter, herunder spansk tapas, japansk Teppanyaki og et eksklusivt steakhouse. Alt i alt er der 16 forskellige spisesteder. Du er sikker på aldrig at gå sulten i seng. 

KAHYTTER
Alle kahytter er udstyret med 2 enkeltsenge eller 1 dobbeltseng (efter eget valg), aircondition, bad med bruser, sofagruppe, TV, telefon, hårtørrer, pengeskab, minibar/køleskab, sminkebord, garderobeskab og stikkontakt (110/220 volt). Nogle kahytter har plads til op til fire personer (slå-ud køjesenge eller sovesofa). Der findes flere kategorier under hver kahytstype. Handikapkahytter er også tilgængelige.
» Send rejseforespørgsel