Princess Cruises

Drømmeferie med et af verdens største rederier...

Velkommen om bord Princess Cruises, rederiet med de mange valgmulig-heder. Rederiet har ruter over hele verden afhængigt af årstiden og i flåden indgår på nuværende tidspunkt 17 strålende skibe, alle perfekt tilpasset til deres omgivelser. Karakteristisk for Princess-krydstogterne er, at de ofte er længere og anderledes sammensatte med spændende anløb, som man ofte ikke ser hos andre rederier med skibe i samme størrelse.

De små skibe Pacific, Ocean og Royal Princess (600 gæster) sejler i ø-områderne i Stillehavet og tilbyder høj komfort til de få. På de største Princess-skibe (17-2300 gæster) finder du alt hvad hjertet begærer af underholdning og spisesteder i form af pools, restauranter, barer, natklubber, casinoer, lounges, spa og fitness. Princess Cruises er et sikkert valg uanset om du er single, på kærestetur eller tager hele familien med på jeres drømmeferie.

Kombinationen af luksus og service

Rederiet byder på et højt serviceniveau, og tilbyder stor valgfrihed, bl.a. med mulighed for valg af "Anytime Dining"-konceptet. Deltag fx også i deres ScholarShip@Sea program og tag et madlavnings-, pottemager- eller fotokursus. Gå på jagt efter røverkøb i de toldfri butikker, slap af i spa-områderne eller vær aktiv i fitnesscentret. Om aftenen forkæles du med en fornem middag, livemusik, dansearrangementer og farvestrålende sceneshows.

Altid inkluderet i prisen:
  • Indkvartering
  • Alle måltider inkl. snacks, kaffe/te og natmadsbuffet
  • Havneafgifter
  • Stort aktivitetsprogram
  • Underholdning

 

> Læs Princess Cruises' katalog 2017/18

> Læs mere hos Princess Cruises

> Læs rederiets vilkår
» Send rejseforespørgsel