New York og Washinton - en storslået oplevelse

Oplvev NY og W - På egen hånd

Ultimative storbyoplevelser

8 dages rundrejse - Inkl. fly, hotelophold og udflugtsprogram

 

Både New York og Washington byder på de ultimative storbyoplevelser. Her er alt, hvad du kan ønske dig: teatre, koncerter, kunstmuseer, shopping, seværdigheder, historiske museer, mindesmærker m.m. Kun tiden sætter grænser.

 

På denne rejse skal vi opleve metropolen over alle metropoler, New York, med dens pulserende storbyliv kombineret med dage spækket med amerikansk historie i hovedstaden Washington DC.

 

Du får 4 nætter i New York og 3 i Washington samt en god blanding af spændende byrundture, udflugter og tid på egen hånd til at udforske storbyernes herligheder. 

KØR-SELV - 'fly & drive'

KØR SELV

Oplev USA på en fast tilrettelagt tur i lejet bil, hvor I får set de mest interessante områder med mulighed for at besøge mange af de kendte attraktioner samt opleve den spændende natur og de charmerende byer. Vi tilbyder et stort udvalg af rundrejser af varierende længde.

F.eks. ROUTE 66

 

AUTOCAMPER - 'fly & drive'

En fantastisk rejseform, hvor I er helt uafhængige af hotelreservationer, restaurantpriser osv. I får ubegrænsede muligheder for en afslappet ferie, hvor I selv kan bestemme tempoet og lægge planer fra dag til dag.

Autocampere (op til 7 pers.) er praktisk indrettede og fungerer godt for både par og børnefamilier. De er nemme at køre, kræver blot alm. kørekort.

F.eks. type C25 til 4 pers.

 

EAGLE RIDER - USA RUNDT PÅ MOTORCYKEL - 'fly & drive'

Går du rundt med en drengedrøm om at opleve USA bag styret på en Harley, så er chancen her nu. Vi samarbejder med det store amerikanske udlejningsfirma Eaglerider med mere end 50 kontorer rundt omkring i USA.
Vælg f. eks. ruter særligt tilpasset motorcykelkørsel eller deltag i en rundrejse, hvor I følges ad i grupper i følgeskab af en guide.

Skyline Hotel i New York

Skyline hotellet ligger i hjertet af New York med hurtig adgang til Broadway teatrene, Times Square, Central Park samt mange andre attraktioner.

Hotellet tilbyder følgende facilliteter; indendørs pool, 24 timers reception, bar/lounge, restaurant, internetadgang i lobbyen (mod gebyr), samt parkering
Værelserne er udstyret med AC, TV, telefon, Nintendo, sikkerhedsbox, strygejern/bræt samt hårtørrer.

2 sengsværelser med mulighed for ophold til 4 personer. Alle personer deler værelsets senge

Adresse: 725 10th Avenue New York, NY 10019 New York, USA

 

Kunderne siger:

God central beliggenhed tæt på alt. Vi havde booket 2 værelser og begge værelser havde en fin standard som vi var meget tilfreds med. Der var indendørs swimmingpool på øverste etage som vi kunne bruge efter en lang dag i den hektiske by. Betjening ved receptionen var upåklagelig og rengøring var også uden anmærkninger.