New York og Washington - en storslået oplevelse

Oplev New York og Washington - På egen hånd

Ultimative storbyoplevelser

8 dages rundrejse - Inkl. fly, hotelophold og udflugtsprogram

Både New York og Washington byder på de ultimative storbyoplevelser. Her er alt, hvad du kan ønske dig: teatre, koncerter, kunstmuseer, shopping, seværdigheder, historiske museer, mindesmærker m.m. Kun tiden sætter grænser.

På denne rejse skal vi opleve metropolen over alle metropoler, New York, med dens pulserende storbyliv kombineret med dage spækket med amerikansk historie i hovedstaden Washington DC.

Du får 4 nætter i New York og 3 i Washington samt en god blanding af spændende byrundture, udflugter og tid på egen hånd til at udforske storbyernes herligheder. 

Skyline Hotel i New York ★★★

Skyline hotellet ligger i hjertet af New York med hurtig adgang til Broadway teatrene, Times Square, Central Park samt mange andre attraktioner.

Hotellet tilbyder følgende facilliteter; indendørs pool, 24 timers reception, bar/lounge, restaurant, internetadgang i lobbyen (mod gebyr), samt parkering
Værelserne er udstyret med AC, TV, telefon, Nintendo, sikkerhedsbox, strygejern/bræt samt hårtørrer.

2 sengsværelser med mulighed for ophold til 4 personer. Alle personer deler værelsets senge

Adresse: 725 10th Avenue New York, NY 10019 New York, USA

 

Kunderne siger:

God central beliggenhed tæt på alt. Vi havde booket 2 værelser og begge værelser havde en fin standard som vi var meget tilfreds med. Der var indendørs swimmingpool på øverste etage som vi kunne bruge efter en lang dag i den hektiske by. Betjening ved receptionen var upåklagelig og rengøring var også uden anmærkninger.

 

 

St.  James Hotel ★★

Hotellet ligger 300 meter fra St. Bryant Pk metro station , 400 meter fra Broadway, 1 kilometer fra Central Park og 5,5 kilometer fra New York center.

Faciliteter er følgende: lounge, bibliotek. Trådløs internet, butik, elevator og 24 timers reception. 

Rummene indeholder følgende: telefon, tv, air condiotion, trådløs internet, hårtørrer og badeværelse.

Address: 109 W. 45TH ST, 10036 New York, New York, United States

 

Kunderne siger:

Vi var virkelig glade for placeringen. Så tæt på Times Square, subway´en og mange af de store attraktioner lige rundt om hjørnet - super fint. 

Hotellet passede meget godt til de beskrivelser vi havde læst inden turen; lidt slidt men pænt og rent (det var virkelig pænt og rent) Der var ikke noget at klage over! Der var også fin plads på værelset selvom vi var 4.

Der var en meget behjælpelig og hyggelig receptionist på hotellet. Han var altid smilende, spurgte interesseret ind til os og havde altid et godt råd hvis vi bad om hjælp. 

Hotel Pensylvania, New York ★★

Personalet på Hotel Pennsylvania kender Manhattan, og vi vil dele vores viden med dig. Hotel Pennsylvania, i New York City, ligger i centrum for alle seværdigheder, tæt på alt, hvad du vil se. Beliggende 1 km fra Manhattan / Midtown, 3 km fra Central Park, 4 km fra en zoologisk have, 6,5 km fra Frihedsgudinden og 15 km fra LaGuardia Lufthavn.

Faciliteter og tjenester inkluderer trådløs internetadgang, 24 timers reception, restaurant, bar, fitnesscenter og mødelokale.

Værelserne har trådløs internetadgang, aircondition, Tv, telefon, safe og hårtørrer.

Suiterne har også stue.

Adresse: 401 7th Avenue, 401 7th Avenue 10001 New York, NY, USA.

 
Kunderne siger:

Om hotellet må man nok sige at det er noget slidt, men der er rent og pænt og vi er meget glade for dem centrale placering på Manhatten, vi kan gå rundt til så meget og Subwayen er lige uden for døren! Første nat

havde vi fået et værelse med en megethøjt brummende maskine i gården uafbrudt , men da jeg gik ned og spurgte om vi kunne få et andet værelse næste morgen fik jeg straks at vide at hvis jeg kom tilbage kl 14

skulle vi få et andet værelse og i tilgift fik jeg gratis morgenmadsbilletter til hele ugen, så det var fin service!