Budapest - Donaus perle

Oplev Ungarns hovedstad Budapest - på egen hånd

Seværdighederne er mange i Budapest og skal du nå det hele anbefales et flere dages ophold; Mathiaskirken, Fiskerbastionen, Parlamentet, Skt. Stefan kirken, Operaen, Gellért bjerget, Heltepladsen og byparken med Vajdahunjot slottet er blot nogle af de mange seværdigheder, som findes i byen. En sejltur på Donau er ligeledes anbefalelsesværdig. Her kan du se de mange smukke monumenter fra søsiden og om aftenen er oplevelsen helt unik, idet mange af monumenterne er oplyst.

En af Budapests store oplevelser er desuden de traditionelle helsebringende kurbade med svovlholdigt vand. Her findes et væld af muligheder for forskellige kurbade, som alle har sine specialiteter indenfor massage og kropspleje.

Budapest tilbyder endvidere mange gode og forskelligartede restauranter til billige penge. Retterne er store. Prøv den gode ungarske gullasch med den delkendte Tokaj til maden. Velkommen til Budapest - en forkælelse for sjæl og krop!

Bo18 Hotel Superior ***
Bo18 Hotel Superior*** ligger i Budapests 8. distrikt, tæt på den nyligt åbnede Corvin passage og Corvin indkøbscenter i det nye centrum af Budapest. Hotellet er få minutter væk fra det livlige bycentrum, tæt på de vigtigste metro-, bus- og sporvognslinjer og byens seværdigheder nås derfor nemt med offentlig transport. Hotellet byder på faciliteter som 24-timers reception, lobbybar og restaurant samt mulighed for afslapning i sauna, jacuzzi etc.

Standard dobbeltværelser med gratis trådløst internet, 'key card' dørlås, minibar, safety boks (plads til bærbar), tv, aircondition, badeværelse med brus eller karbad og hårtørrer.

Adresse
18 Vajdahunyad Street 1082 Budapest
www.bo18hotelbudapest.com

Continental Hotel Zara ****+
Dette nye 4*+ designhotel er beliggende i Budapest centrum. Hotellet tilbyder et stort udbud af wellness-services i sit spa- og fitnesscenter på øverste etage med både indendørs og udendørs pool samt tagterrasse. Desuden gode konferencefaciliteter, restaurant med terrasse, café og loungebar, samt to gårdhaver.

I hotellets 272 værelser kombineres art deco, elegance og en moderne verden af farver og former og faciliteterne tæller bl.a. gratis WIFI, LCD TV, telefon, minibar, individuelt justerbar aircondition, safety boks (til bærbare computere), hårtørrer og en-suite karbad eller brusebad.

Hotellet har en fantastisk beliggenhed i hjertet af Budapest, nær krydset ved Nagykörút (Grand Boulevard) og Rákóczi út i gåafstand fra Dohany Synagogen. Den store synagoge - den største i Europa - og det travle liv i den nærliggende downtown byder på en unik atmosfære. Andrássy út og Oktogon er let tilgængelige til fods, mens Pests Broadway med et væld af teatre kun er et par minutter væk.

Adresse
Dohány str. 42-44 H-1074 Budapest, Hungary Tel.: +36 1 815 1000