Berlin - en fantastisk storby

Oplev Berlin på egen hånd

Fra DKK 4.995,-

Storbyferie På EGEN HÅND med fly fra København

Hele pakken til konkurrencedygtige priser
- Fordelene er til at få øje på

  • Du slipper for besværet
  • Du får trygheden ved en pakkerejse
  • Du får rådgivning af kompetente rejsekonsulenter

- uden at det nødvendigvis fordyrer din rejse!

Berlin kalder – den livlige metropol, som har spillet en stor rolle i verdenshistoriens begivenheder, tilbyder et vindue til en helt anden verden. Berlin er i dag et topmoderne centrum for kultur, erhverv og design - og storbyoplevelser og attraktioner står i kø for at blive udforsket: Brandenburger Tor, Zoo, Gedächtniskirche, de store museer, historiens vingesus og det pulserende natteliv.

Der er også rig mulighed for at boltre sig i byens mange butikscentre og indkøbsgader, og der er aldrig langt til den nærmeste kneibe eller kaffebar, hvor man kan tage et hvil undervejs.

 

Europas fantastiske storbyer

Til trods for, at mange i dag vælger ’gør-det-selv’-modellen med booking af fly ét sted, hotel et andet og evt. udflugter/billeje mv. et tredje, oplever vi, at mange også ser de klare fordele i at få en hel pakke skræddersyet og serveret - med transfer, koncert-/fodboldbilletter etc. klappet og klar.

 

Online booking af hoteller

For dem der stadig helst vil gøre det selv, tilbyder vi nu også adgang til online booking af mere end 30.000 hoteller

SORAT Hotel Ambassador***
Ved Wittenbergplatz, tæt på Europas største varehus - det legendariske „Kaufhaus des Westens” (KaDeWe) i shopping-området ved Kurfürstendamm, Kaiser Wilhelm Gedächtnis-kirche og Berlin Zoo ligger det 3* cityhotel Hotel Ambassador. Foruden en farverig (morgenmads)restaurant tilbyder hotellet faciliteter som bar/lounge, forretnings- og mødefaciliteter, gratis aviser, hyggelig gård-terrasse og 24-timers receptionsservice.

Rummelige, individuelt indrettede værelser med satellit-tv, skrivebord, telefon, safety boks, hårtørrer og trådløs internet-adgang.

Restaurant: ja (morgenmadsbuffet)
Bar: ja
Safety boks: ja
Elevator: ja
Afstand til Kurfürstendamm: 200 m / Brandenburger Tor: 3,5 km

Hotel Park Inn****
Førsteklasses hotel beliggende midt i det historiske centrum ved siden af den berømte Alexanderplatz og det 368 meter høje tv-tårn. Kort afstand til seværdigheder som Brandenburger Tor, Museum Island, AquaDom/Sea Life. Hotellet byder på mange faciliteter, bl.a. 3 restauranter, barer, terrasse med flot udsigt over Berlins skyline, forretnings- og mødefaciliteter, fitness- og wellnessområde samt 24-timers receptionsservice.

Moderne indrettede værelser med udsigt over byen og alle med satellit-tv, skrivebord, minibar, telefon, safety boks, hårtørrer og trådløs internet-adgang.

Restaurant: ja (morgenmadsbuffet)
Bar: ja
Safety boks: ja
Elevator: ja
Afstand til Alexanderplatz: 0 km / Brandenburger Tor: 2 km