Istanbul - 2 verdensdele

Oplev nyt og gammelt i Istanbul - på egen hånd

Ud over spændende kulinariske oplevelser tilbyder Istanbul ikke mindst et mekka for de shoppingglade. Grand Bazaar byder på eksotisk shopping i de mere end 3000 butikker af enhver slags og på hovedstrøget, Istikal Caddesi, finder du stormagasinerne og mærkevarerne. Hvis du vil fornemme den rigtige tyrkiske handelsatmosfære, skal du en tur ned ad de mange sidegader til strøget.

Den gamle bydel byder i sig selv på oplevelser til mange dage, og med en rask gåtur er man ved et trylleslag i den moderne del af Istanbul.

  

Afgange:

Aalborg/Billund - Flere ugentlige afgange

København - Daglige afgange 

Grand Yavuz Hotel***
Det 3* Hotel Grand Yavuz ligger i et afslappet, men spændende område i den gamle bydel få minutter fra de berømte seværdigheder og Grand Bazaar. Hotellet byder på 2 restauranter og bar/lounge samt faciliteter som wellness-område med tyrkisk bad, sauna, jacuzzi og massage, gratis trådløs internetadgang i fælles-

arealerne samt forretningsfaciliteter. Hotellet er røgfrit og totalrenoveret i 2006.

Hotellets værelser er alle med aircondition, minibar, safety boks, gratis trådløs internetadgang, tv med satellitkanaler og hårtørrer. 24-timers roomservice.

Lausos Hotel Istanbul*** +
Lausos Hotel Istanbul er et nyt boutique-hotel beliggende i hjertet af den gamle bymidte med enestående adgang til Sultanahmet området. Hotellet byder på en morgenmadsrestaurant samt en skøn haveterrasse, hvor du også har mulighed for at nyde din morgenmad samt en forfriskning ovenpå dagens sightseeing.

Hotellet har 34 værelser, alle udstyret med aircondition, varme, gratis trådløs internetforbindelse, sat-tv, minibar, direkte telefon, safety boks (laptop størrelse), elektronisk nøgle, termoruder, badeværelse med jacuzzi eller et kompakt brusebad, hårtørrer, morgenkåbe.  Desuden 24-timers roomservice.

Afstand til ’Den Blå Moske: 650 m

Hotel Evsen ***
Dette 3* hotel tilbyder faciliteter som restaurant (morgenmadsbuffet), salon/bar, terrasse, elevator, mødelokale, safety boks, 24-timers reception - og roomservice. Hotellet er fra 2008 og beliggende i den gamle bydel i Eminönü, 250 m fra Topkapi Paladset og 10-15 min gang fra bl.a. Den Blå Moské, Hagia Sophia, tyrkiske bade og Grand Bazaar.

Hotellets værelser er alle med fransk balkon, aircondition, minibar, gratis internetadgang, tv med satellit-kanaler, telefon samt hårtørrer.

Sky Kamer ***
Dette 3* hotel er centralt beliggende ved Istanbul Laleli Universitetet og i kort gåafstand til den ‘Blå Moské’. Hotellet er fra 2009, moderne og stilfuldt indrettet med 48 værelser/suiter og faciliteter som restaurant med retter fra både det, italiensk, franske og tyrkiske køkken samt vegetarretter, bar, café, terrasse med storslået udsigt over Beyazid-pladsen, forretningsfaciliteter, spa-center med sauna og dampbad samt massagefaciliteter. Desuden tv-hall og trådløs internet-forbindelse over hele hotellet.

Rummelige værelser med alle moderne faciliteter, trådløs internet-adg., safety boks og 24-timers roomservice.

Hotellet ligger desuden inden for gåafstand fra Topkapi-paladset, Hagia Sophia-museet og Grand Bazaar. 13 km fra lufthavnen Istanbul Atatürk