Langtidsferie i Thailand - du vælger området

Langtidsrejse til Thailand

Fra DKK 9.990,-

Pr. person v/2 pers. i dbl. værelse - Skift Danmarks kolde vinter ud med det varme klima i Thailand

  • Fly m/afrejse fra Aalborg t/r (KLM)
  • Forplejning på flyrejse
  • Flytransport t/r Bangkok lufthavn
  • 27 nætter på Hotel/Lejlighed/Resort
  • Daglig morgenmad (gælder ikke lejligheder)
  • Enkeltværelse: fra DKK 3.000
  • Afbestillingsforsikring: DKK 500
  • Der kan tilkøbes ekstra udflugter

Har du en drøm om at forkorte den kolde vinter og slippe for kulden en måneds tid, så har vi et tilbud, der kan realisere din drøm.

Lad os arrangere hele turen for dig med flybilletter, transfers og frit valg mellem et hotelværelse, bungalow på resort eller en fuldt udstyret privat lejlighed.

Dagene er dine egne til at slappe af eller tage på ud­flugter i området, men vi er meget gerne behjælpelige med at booke turene eller bare give gode forslag.

Den mest populære destination lige nu er Hua Hin, men det er dig, der bestemmer, hvor i Thailand du gerne vil være. Thailand har så mange dejlige steder at vælge imellem, så fortæl os om det skal være Koh Chang, Koh Samet, Phuket, Hua Hin eller et helt andet sted, og vi laver et godt tilbud til dig.

Du flyver med KLM direkte fra Aalborg og har blot kort ventetid/flyskift i Amsterdam før afgang til Bangkok. I Bangkok bliver du afhentet og kørt direkte til dit valgte hotel/resort/lejlighed i Hua Hin, Pranburi eller Koh Chang.

 

 

 

 

Terra Selisa - Dolphin Bay

Terra Selisa betyder “jorden i balance” og Terra Selisa resortet er et dejligt 3-stjernet resort beliggende på Dolphin Bay stranden i Sam Roi Yot ca. 38km syd for kongebyen Hua Hin.

Her er virkelig et dejligt og hyggeligt thai-resort placeret direkte på stranden, med udsigt til vandet fra restauranten. Resortet ligger på Dolphin Bay, som er en 6 km lang sandstrand med et godt udvalg af restauranter og små butikker. Resortet ligger midt i Sam Roi Yot nationalpark og er et rigtig godt valg, hvis man kan lide uspoleret natur, flotte strande, lokalt thai-liv og god tid til afslapning.

Adresse: 223 Moo 4 Phu Noi, Khao Sam Roi Yot National Park | Prachuap Khirikhan, Hua Hin 77120, Thailand

Pris fra DKK 14.990 (7/1-4/2-19)
Pris fra DKK 15.490 (4/2-4/3-19)
The Summer Condo

The Summer Condos dejlige og rummelige lejligheder i Hua Hin ligger lidt syd for centrum i bydelen, Khao Takib og kun få minutters gang fra stranden.

Lejlighederne er fuldt møblerede og med separat soveværelse og badeværelse samt køkken og  stue i åben forbindelse.

Til alle lejligheder er der privat balkon eller terrasse, og når du opholder dig ved poolen, i de gratis fitness faciliteter eller lounge området er det gratis at bruge WIFI.

Der er på feriestedet mulighed for tilkøb af tøjvask og rengøring.

Adresse: 107/549 Nongkae Village, Nongkae, Hua Hin District, PK, Thailand

 

Pris fra DKK 9.990 - tillæg ved pool view kr. 1.000 (7/1-4/2-19)
Pris fra DKK 10.490- tillæg ved pool view kr. 1.000 (4/2-4/3-19)
Flora I Talay

Absolut en af Koh Changs aller hyggeligste resorter

Her oplever du en venlig atmosfære og med en super god restaurant som bla. serverer nogle fantastiske fiskeretter.

Resortet ligger direkte over deres egen lille private strand og med en helt fantastisk udsigt udover vandet og de omkringliggende små øer. Den "offentlige" strand ligger også ganske tæt på resortet.

Resortets gæster kan opleve områdets bedste attraktioner, såsom Klong Plu vandfaldet, Ban Kwan Chang Elefant Camp eller en af de mange bådture med snorkling langs koralrev og fodring med hånden af de 1000-vis af farvestrålende fisk.

Adresse: 99/999 M.4 ,, Ko Chang 23170, Thailand

Pris fra DKK 16.990 (7/1-4/2-19)
Pris fra DKK 17.490 (4/2-4/3-19)
Wannara Hotel 

Hotellet
Lige midt i Hua Hin ligger Wannara Hotel. Et godt hotel til en særdeles god pris og med en rigtig god beliggenhed.Fra første sekund bliver I mødt af en hyggelig og personlig atmosfære, der skaber et godt udgangspunkt for jeres ferie. Samlingspunktet er hotellets poolområde, hvor der er liggestole, snackbar og håndklædeservice. Her kan I nyde de sol-rige eftermiddage ved poolen. Blot 300 meter fra hotellet ligger også Hua Hins gode strand.  

Sådan bor du
Værelserne har enten dobbelt- eller enkeltsenge, flisegulv, aircondition, satellit-tv, minibar og er indrettet med typisktræinventar i thaistil. Værelserne har god møbleret balkon. Morgenmaden serveres enten indenfor eller udenfor tæt vedswimmingpoolen.

Mere om Wannara Hotel
På hotellets øverste etage findes endnu en swimmingpool og en flot havudsigt. Derudover har hotellet internetcafé og ligger i kort gå-afstand til alle Hua Hins restauranter, barer og butikker. Gratis safetybox i receptionen

Adresse: 174/9 Naresdamri Rd, Hua Hin 77110, Thailand

Pris fra DKK 14.990  (7/1-4/2-19)
Pris fra DKK 15.490 (4/2-4/3-19)
The Beach Village Resort

The Beach Village Resort har en fremragende beliggenhed i Sam Roi Yod og er det ideelle udgangspunkt for at opleve lokal thai stemning og liv.

Dette 4-stjernede hotel resort med individuelle lejligheder, er let at komme til fra Bangkok lufthavn,som kun ligger 250 km derfra.

Resortets gæster kan opleve områdets bedste attraktioner, så som Sam Roi Yot National Park, Phrayanakorn Grotten (kongegrotten) og en masse flotte stande.

Dette resort er oplagt hvis I påtænker en langtidsferie i Thailand, da flere af lejlighederne har enten eget køkken med diverse køkken udstyr til egen madlavning eller og dejlig tagterrasse.

Adresse: 602 Moo 4, Sam Roi Yot 77120, Thailand

Pris fra DKK 13.990  (7/1-4/2-19)
Pris fra DKK 14.490 (4/2-4/3-19)
Seacraze Condo

The Seacraze Condos dejlige og rummelige lejligheder i Hua Hin ligger lidt syd for centrum i bydelen, Khao Takib og kun få minutters gang fra stranden.

Lejlighederne er fuldt møblerede og med separat soveværelse og badeværelse samt køkken og  stue i åben forbindelse.

Til alle lejligheder er der privat balkon eller terrasse med pool view, og når du opholder dig ved poolen, i de gratis fitness faciliteter eller lounge området er det gratis at bruge WIFI.

Der er på feriestedet mulighed for tilkøb af tøjvask og rengøring.

Afstanden til offentlig strand er kun 500 meter.

Adresse: Nong Kae, Hua Hin, Prachuap Khiri Khan 77110, Thailand

 

Pris fra DKK 9.990  (7/1-4/2-19)
Pris fra DKK 10.490 (4/2-4/3-19)
Oriental Beach Pearl Resort

Oriental Beach Pearl Resort er beliggende ca. 35 km syd for kongebyen Hua Hin og ligger kun 5 minutters gang fra Dolphin Bay stranden. 

Resortet byder på rummelige villaer med fuldt udstyret køkken samt eget spabad på tagterrassen. I resortet er der udendørs saltvandsswimmingpool, fitnesscenter, tennisbaner og minigolf bane. Der er gratis trådløs internetadgang i hele resortet. Samtlige villaer har moderne indretning, med separat stue med 42" tv, med satellitkanaler og dvd-afspiller. Tagterrassen har liggestole samt udendørs køkken.

For gæsternes bekvemmelighed tilbyder hotellet mange forskellige services, herunder tøjvask, lufthavnstransport samt biludlejning og egen restaurant, som byder på thailandske samt internationale retter.

Adresse: 265 Moo 2 | Baan Nong Kaew Nhiaw, Sam Roi Yot 77120, Thailand

Pris fra DKK 11.990  (7/1-4/2-19)
Pris fra DKK 12.490 (4/2-4/3-19)

Pris per person v/2 per. i delt hus
(prisen er inklusiv daglig morgenmad)

Sea Sand Condominium, Rayong

Du bor kun 400 meter fra den 13 km lange og flotte Mae Ramphueng beach.

Slap af i en af de mange solsenge rundt om poolen med en god bog og en kølig drink eller gå en tur langs den flotte strand.

Adresse: 166 Moo.1 T.Phe A.Muang Rayong 21160 Thailand

Pris fra DKK 9.990 (7/1-4/2-19)
Pris fra DKK 10.490 (4/2-4/3-19)