Kongernes by - Hua Hin og Bangkok

Tag med på en temarejse til Kongernes by

Fra DKK 15.690,-

15 dage - Inkl. fly, hoteller, udflugter og Peer Runge som rejseleder

Dato Afrejsested Pris fra
07-03-2018 Aalborg 15.690,-
08-01-2018 Aalborg 16.690,- UDSOLGT
 • Flyrejse Aalborg-Amsterdam-Bangkok t/r (KLM)
 • Forplejning på flyrejse
 • Transport t/r Bangkok lufthavn
 • 7 nætter på Beach Resort i Hua Hin
 • 3 nætter på hotel i Hua Hin centrum
 • 3 nætter på Chatrium Hotel Riverside i Bangkok
 • Daglig morgenmad
 • 6 udflugter m/dansk rejseleder
 • Frokost på alle udflugter

Flg. udflugter er inkluderet:

 • Sightseing i Pranburi området
 • Pala-U vandfald + besøg hos burmesisk bjergstamme
 • Bådtur til Monkey Island og kongegrotten
 • Besøg på vingård med elefant tur i junglen
 • Sightseing i Hua Hin
 • Flydende marked
 • Enkeltværelsetillæg: DKK 3.000
 • Afbestillingsforsikring: DKK 500

Mulighed for tilkøb af ekstra udflugter.

 • Bangkok - byrundtur inkl. frokost DKK 500
 • Siara Niramit sceneshow DKK 500

Har du lyst til en tur til Thailand, hvor man er tæt på det daglige thai-liv, så tag med på denne hyggelige tur til Hua Hin og Bangkok. Opholdet i Thailand begynder med 8 nætter i et super hyggeligt thai-resort beliggende direkte på den flotteste badestrand, efterfulgt af 3 nætter i selve Hua Hin og afsluttes med 2 nætter på det 5-stjernede Chatrium Hotel Riverside i Bangkok.

Programmet er sammensat således at vi skal på tur hver anden dag og hver anden dag har vi fri til at slappe af og tænke over udflugten fra dagen før.
Vi flyver fra Aalborg med KLM til Bangkok og på denne spændende tur skal du både opleve Hua Hin – Kongernes By og på hjemvejen skal vi bo i metropolen Bangkok.

I Hua Hin bor vi først direkte på stranden i et lille hyggeligt thai-resort syd for Hua Hin, med stranden lige foran resortet og flotte bjerge i baghaven. De sidste 3 nætter i Hua Hin tilbringes i centrum af byen på et hyggeligt hotel lige midt i byen. I Bangkok slutter vi turen af med at bo på det 5-stjernede hotel Chatrium Riverside.

Se mere om rejsen her 

 

 

Dansk rejseleder

Med på turen er den danske rejseleder, Peer Runge, som er en meget erfaren rejseleder i Thailand. Peer har mange års erfaring og har tidligere været bosat i Thailand i flere år. Via sit store lokale netværk i Thailand, udvælger han selv alle hoteller, resorter, udflugter og lokale thai guider.

 

Wannara Hotel****

Hotellet
Lige midt i Hua Hin ligger Wannara Hotel. Et godt hotel til en særdeles god pris og med en rigtig god beliggenhed.Fra første sekund bliver I mødt af en hyggelig og personlig atmosfære, der skaber et godt udgangspunkt for jeres ferie. Samlingspunktet er hotellets poolområde, hvor der er liggestole, snackbar og håndklædeservice. Her kan I nyde de sol-rige eftermiddage ved poolen. Blot 300 meter fra hotellet ligger også Hua Hins gode strand.  

Sådan bor du 
Værelserne har enten dobbelt- eller enkeltsenge, flisegulv, aircondition, satellit-tv, minibar og er indrettet med typisktræinventar i thaistil. Værelserne har god møbleret balkon. Morgenmaden serveres enten indenfor eller udenfor tæt vedswimmingpoolen.

Mere om Wannara Hotel
På hotellets øverste etage findes endnu en swimmingpool og en flot havudsigt. Derudover har hotellet internetcafé og ligger i kort gå-afstand til alle Hua Hins restauranter, barer og butikker. Gratis safetybox i receptionen

Terra Selisa - Dolphin Bay ***+

Terra Selisa betyder “jorden i balance” og Terra Selisa resortet er et dejligt 3-stjernet resort beliggende på Dolphin Bay stranden i Sam Roi Yot ca. 38km syd for kongebyen Hua Hin.

Her er virkelig et dejligt og hyggeligt thai-resort placeret direkte på stranden, med udsigt til vandet fra restauranten. Resortet ligger på Dolphin Bay, som er en 6 km lang sandstrand med et godt udvalg af restauranter og små butikker. Resortet ligger midt i Sam Roi Yot nationalpark og er et rigtig godt valg, hvis man kan lide uspoleret natur, flotte strande, lokalt thai-liv og god tid til afslapning.

Chatrium Hotel Riverside*****

Chatrium Hotel Riverside Bangkok er beliggende ved floden Chao Phraya. Hotellet ligger 5,5 km fra Siam Paragon indkøbscenter, 6,5 fra Grand Palace og 7 km fra Khaosan Road, så der er rig mulighed for at komme ud at se lidt, når man ikke vil ligge ved hotellets yderst fine pool mere. 

På hotellet findes 24-timers reception, restaurant, bar, pool, fitnesscenter, sauna, massage (mod gebyr), konferencefaciliteter, trådløs internet, vaskeriservice (mod gebyr) og parkering.

Værelserne er udstyret med badeværelse (bad/bruser), hårtørrer, tekøkken, tv, telefon, sikkerhedsboks, aircondition og balkon.

Hotellet ligger ca. 39 km fra lufthavnen.

Adresse: 28 Charoenkrung Soi 70, Bangkholame, 10120 Bangkok, Thailand