Hua Hin, Pranburi eller Koh Chang

Langtidsrejse til Thailand

Fra DKK 10.990,-

Skift Danmarks kolde vinter ud med det varme klima i Thailand i perioden 8. januar - 5. februar 2018

Dato Afrejsested Pris fra
08-01-2018 Aalborg 10.990,- UDSOLGT
  • Fly m/afrejse fra Aalborg t/r (KLM)
  • Forplejning på flyrejse
  • Transport t/r Bangkok lufthavn
  • 27 nætter på Hotel/Lejlighed/Resort
  • Daglig morgenmad (gælder ikke lejligheder)
  • Enkeltværelse: fra DKK 3.400
  • Afbestillingsforsikring: DKK 500
  • diverse udflugter med dansk rejseleder - ring og hør nærmere 

Du flyver med KLM direkte fra Aalborg og har blot kort ventetid/flyskift i Amsterdam før afgang til Bangkok. I Bangkok bliver du afhentet og kørt direkte til dit valgte hotel/Resort/lejlighed i Hua Hin, Pranburi eller Koh Chang.

 

 

Terra Selisa - Dolphin Bay

Terra Selisa betyder “jorden i balance” og Terra Selisa resortet er et dejligt 3-stjernet resort beliggende på Dolphin Bay stranden i Sam Roi Yot ca. 38km syd for kongebyen Hua Hin.

Her er virkelig et dejligt og hyggeligt thai-resort placeret direkte på stranden, med udsigt til vandet fra restauranten. Resortet ligger på Dolphin Bay, som er en 6 km lang sandstrand med et godt udvalg af restauranter og små butikker. Resortet ligger midt i Sam Roi Yot nationalpark og er et rigtig godt valg, hvis man kan lide uspoleret natur, flotte strande, lokalt thai-liv og god tid til afslapning.

Pris fra DKK 14.990
The Summer Condo

The Summer Condos dejlige og rummelige lejligheder i Hua Hin ligger lidt syd for centrum i bydelen, Khao Takib og kun få minutters gang fra stranden.

Lejlighederne er fuldt møblerede og med separat soveværelse og badeværelse samt køkken og  stue i åben forbindelse.

Til alle lejligheder er der privat balkon eller terrasse, og når du opholder dig ved poolen, i de gratis fitness faciliteter eller lounge området er det gratis at bruge WIFI.

Der er på feriestedet mulighed for tilkøb af tøjvask og rengøring.

Link til lokation:

https://www.google.com/maps/place/Summer+Huahin+Condo+by+Huahin+Holiday+Condo/@12.530189,99.9505453,14z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x7b12e0a768e829fc!8m2!3d12.5301942!4d99.9679209?hl=da-DK

Pris fra DKK 11.990 - tillæg ved pool view kr. 1.000
Flora I Talay

Absolut en af Koh Changs aller hyggeligste resorter

Her oplever du en venlig atmosfære og med en super god restaurant som bla. serverer nogle fantastiske fiskeretter.

Resortet ligger direkte over deres egen lille private strand og med en helt fantastisk udsigt udover vandet og de omkringliggende små øer. Den "offentlige" strand ligger også ganske tæt på resortet.

Resortets gæster kan opleve områdets bedste attraktioner, såsom Klong Plu vandfaldet, Ban Kwan Chang Elefant Camp eller en af de mange bådture med snorkling langs koralrev og fodring med hånden af de 1000-vis af farvestrålende fisk.

Pris fra DKK 16.990
Wannara Hotel 

Hotellet
Lige midt i Hua Hin ligger Wannara Hotel. Et godt hotel til en særdeles god pris og med en rigtig god beliggenhed.Fra første sekund bliver I mødt af en hyggelig og personlig atmosfære, der skaber et godt udgangspunkt for jeres ferie. Samlingspunktet er hotellets poolområde, hvor der er liggestole, snackbar og håndklædeservice. Her kan I nyde de sol-rige eftermiddage ved poolen. Blot 300 meter fra hotellet ligger også Hua Hins gode strand.  

Sådan bor du
Værelserne har enten dobbelt- eller enkeltsenge, flisegulv, aircondition, satellit-tv, minibar og er indrettet med typisktræinventar i thaistil. Værelserne har god møbleret balkon. Morgenmaden serveres enten indenfor eller udenfor tæt vedswimmingpoolen.

Mere om Wannara Hotel
På hotellets øverste etage findes endnu en swimmingpool og en flot havudsigt. Derudover har hotellet internetcafé og ligger i kort gå-afstand til alle Hua Hins restauranter, barer og butikker. Gratis safetybox i receptionen

Pris fra DKK 14.990
The Beach Village Resort

The Beach Village Resort har en fremragende beliggenhed i Sam Roi Yod og er det ideelle udgangspunkt for at opleve lokal thai stemning og liv.

Dette 4-stjernede hotel resort med individuelle lejligheder, er let at komme til fra Bangkok lufthavn,som kun ligger 250 km derfra.

Resortets gæster kan opleve områdets bedste attraktioner, så som Sam Roi Yot National Park, Phrayanakorn Grotten (kongegrotten) og en masse flotte stande.

Dette resort er oplagt hvis I påtænker en langtidsferie i Thailand, da flere af lejlighederne har enten eget køkken med diverse køkken udstyr til egen madlavning eller og dejlig tagterrasse.

Pris fra DKK 13.990