London - julerejse

Oplev London i julen - tag på temarejse

  • Flyrejse med Norwegian Aalborg-London Gatwick t/r
  • Transfer Gatwick Lufthavn-hotel t/r
  • 4 nætter med morgenmad på Hotel St. Giles ***
  • Panoramatur med bus
  • 1 x Pub dinner
  • Guidet vandretur
  • 3-retters middag efterfulgt af musical
  • Dansk rejseleder med på hele rejsen
  • Enkeltværelse: DKK 1.400
  • Afbestillingsforsikring: DKK 400

London Julerejse 

5 dage – inkl. fly,  4 nætter på 3hotel, 4 x morgenmad, 1 x pub lunch, panoramatur med bus,  middag efterfulgt af musical samt  guidet vandretur.

Der er altid fart på i den spændende, britiske hovedstad. Livet i parkerne og pubberne, input fra hele verden, seværdigheder og spisesteder samt shopping i verdensklasse. London en af de mest besøgte destinationer for storbyferie i Europa.

Oplev den juleudsmykkede by, der på denne tur byder på de store seværdigheder, en slentretur gennem byens teaterdistrikt til vagtskiftet på Buckingham Palace og en festlig aften med middag efterfulgt af musicalen Mamma Mia. Der bliver også god tid til juleshopping og udforskning på egen hånd.

Ny dato følger i vinteren 2018

 

Dag 1

Søndag 26. nov. Afrejse Aalborg-London

Ankomst til London ved middagstid, og herfra på en guidet panoramatur med bus forbi Londons storslåede og kendte monumenter – Big Ben, House of Parliament, Tower Bridge, St. Paul’s Cathedral, London Eye og Westminster Abbey. Vi slutter turen ved vores hotel, beliggende et stenkast fra Oxford Street, i gåafstand til British Museum, China Town, Theatreland, Covent Garden og Leicester Square. Resten af dagen til fri disposition.


Dag 2

Mandag 27. nov. Vandretur gennem Londons livlige West End til Buckingham Palace.

Efter morgenmad på hotellet begiver vi os ud på en hyggelig slentretur med vores guide. Vi går gennem Soho og videre via Leicester Square til Picadilly Circus, Londons store trafikknudepunkt, hvor der døgnet rundt er leben og blinkende lysreklamer. Videre til Trafalgar Square, hvor statuen af Lord Nelson troner på sin godt 55 meter høje søjle. Downing Street 10, Big ben og Parliametet ser vi også. Turen slutter ved Buckingham Palace, Dronning Elisabeth’s II officielle residens. Er vi heldige, at der er vagtskifte Changing of the Guards, overværer vi dette. Den guidede del slutter med Pub lunch på en af Londons hyggelige pubber.

Fortsæt på egen hånd til Hyde Park og Speakers Corner eller til det verdensberømte stormagasin Harrods, der på denne tid af året imponer med sin strålende juleudsmykning.

Eftermiddag/aften til fri disposition.


Dag 3

Tirsdag 28. nov. Dagen til fri disposition.

Benyt dagen til selv at opleve Londons mange facetter. Udforsk det spændende Dockland område ved havnen med gamle lagerhuse og værfter, se på kunst på Tate Modern, besøg Madame Tussauds vokskabinet, nyd en afternoon tea, eller se London fra oven fra London Eye eller fra The View i The Shard, byens nye udsigtspunkt, der med sine 309,6 meter pt. er Vesteuropas højeste bygning.


Dag 4

Onsdag 29. nov. Aften med middag og musical.

Dagen er til fri disposition. Tag f.eks. til det hyggelige Notting Hill, hvor de små farvede, lave huse pynter gadebilledet og skaber en hyggelig stemning, shop julegaverne på Oxford Street eller besøg et af Londons utallige museer eller gallarier, hvoraf mange har gratis entré.

Sidst på eftermiddagen finder vi sammen med vores guide vores restaurant, hvor vi indtager en tre-retters menu efterfulgt af kaffe, Derefter går vi samlet til teatret, hvor vi skal se en musical.


Dag 5

Torsdag 30. nov. Hjemrejse London-Aalborg

Formiddagen fri til de sidste juleindkøb og oplevelser.

Midt på eftermiddagen bliver vi hentet på vores hotel og kører til London Gatwick lufthavn.


Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Hotel St. Giles ***  

Bedford Avenue, WC1B 3GH, London England

 

Det 3-stjernede Hotel St. Giles ligger helt suverænt i Bloomsbury i hjertet af London, et stenkast fra British Museum og den kendte shoppinggade Oxford Street. I kort gå-afstand finder du desuden Picadilly Circus, Covent Garden, Chinatown og de mange West-End teatre.

Nærmeste undergrundsstation er Tottenham Court Road station, hvorfra du kan nå Londons mange attraktioner og andre spændende bydele enten med undergrunden eller med en af de karakteristiske røde dobbeltdækkerbusser. 

På hotellet findes 24 timers reception, morgenmadsrestaurant med buffet, flere restauranter, bar, elevator og casino. I underetagen ligger YMCA med indendørs swimmingpool og fitness-center, som kan benyttes mod ekstra betaling. I nærområdet ligger et hav af spisemuligheder og for de købelystne strækker pengene langt i den store Primark tøjbutik, der ligger 1 min. gang fra hotellet.

Hotellet råder over 705 forholdsvis små værelser, alle indrettet med eget bad/toilet, tv, hårtørrer, sikkerhedsboks, kaffe-/te-faciliteter og WiFI (mod betaling). Dobbeltværelser enten med dobbeltseng (140cm) eller 2 enkeltsenge.

På St. Giles bor du enkelt og godt, lige i smørhullet af den pulveriserende storby.