Oktoberfest - med Stig Rossen og vennerne

Oktoberfest - med Stig Rossen og vennerne

Fra DKK 6.995,-

9 dage - Inkl. fly, hotel, halvpension m/vin og vand, oktoberfest samt udflugt til Ronda, Marbella og Puerto Banus

  • Fly fra Aalborg eller København - Malaga t/r
  • Transfer Malaga lufthavn - hotel t/r
  • 8 nætter i dobbeltværelse på Medplaya Hotel Bali ★★★
  • Halvpension m ¼ flaske vin og ½ flaske vand til aftensmaden
  • Dansk rejseleder ved afrejse og ankomst samt udflugt og Oktoberfest
  • Udflugt til Ronda, Marbella og Puerto Banus
  • Billet til Oktoberfest i Fuengirola med Stig Rossen og Vennerne

  • Enkeltværlse: DKK 1.200 
  • Værelse med garanteret havudsigt: DKK 500,-  pr. person
  • Afbestillingsforsikring: DKK 450,- pr. person

9 dages oplevelsesferie under varmere himmelstrøg inkl. OKTOBERFEST med Stig Rossen og Vennerne

Se video af Stig Rossen og vennerne her

Kan du lide sol? Kan du lide god musik? Hvad så med godt selskab og god mad? Der ingen grund til at tøve, for så har vi rejsen til dig! I 9 dage får du lejlighed for at slappe af, svinge træbenet og tage på flotte og spændende udflugter. På Costa del Sol er der mere end 300 solskinsdage om året, og sammen med de mange seværdigheder, spændende udflugtsmål og gode golfbaner er området ideelt, hvis du ønsker at forlænge den danske sommer en anelse. Vi har sammensat en 9 dages tur med hotelophold (+ morgen- og aftensmad), billet til Oktoberfest og udflugt til Ronda, Marbella og Puerto Banus  med dansk rejseleder. Altså en kombination af kulturelle oplevelser og masser af tid til afslapning og udforskning på egen hånd.

 

Oktoberfest med Stig Rossen og vennerne (aftentur 20. oktober)
På Costa del Sol behøver det ikke kun være solen, der danser. Du kan også tage dig en svingom til de gamle danske klassikere, som vi alle kender og elsker, når Stig Rossen og Bamses originale musikere (Vennerne) leverer et enestående show. Glæd dig til et varmt og glædeligt genhør med respekt for originalerne og fuld af musikglæde. Til at lede aftenens gang er ingen ringere end Johnny Reimar, så der er garanti for en festlig aften og en en sand hyldest til Flemming Bamse Jørgensen.

 

Ronda, ”tyrefægtningens vugge”, Marbella og Puerto Banus (heldagstur)
Denne  udflugt  byder på en flot køretur til den autentiske by Ronda. Turen går blandt andet over bjergkæden ”Serranía de Ronda”, som er en af Spaniens flotteste. Selve Ronda er en meget smuk og speciel by med sine mange karakteristiske, hvidkalkede huse. Byens nye og gamle del er delt af kløften El Tajo men forbundet af den imponerende bro ”Puente Nuevo”. Broen er et af Rondas absolutte vartegn. Et andet er en af verdens ældste tyrefægterarenaer fra 1785 med plads til omkring 5000 mennesker. Den er ikke bare stor men også storslået. Det var i denne arena, at tyrefægteren Pedro Romeo som den første begyndte at kæmpe mod tyrene til fods og bruge det berømte røde klæde til at forvirre tyren. Traditionen for tyrefægtning fortsatte i Ronda, og berømtheder som Hemmingway og Orson Wellesvar stamgæster i den smukke arena.

På vejen tilbage tager vi på tur til ”millionærernes legeplads”, hvor vi lægger ud med en gåtur langs den flotte strandpromenade i Marbella, som er hjemsted for en række kendisser. I byens centrum skal vi blandt andet opleve et lille friluftmuseum med skulpturer af den verdensberømte, catalanske kunstner Salvador Dali. Vi slutter af på marinaen i Puerto Banus, hvor den ene eksklusive yacht efter den anden ligger på rad.

 

 

 

Medplaya Hotel Bali ★★★

Flot hotel beliggende ved Benalmadena Costa – tæt på Puerto Marina, en forlystelsespark og La Paloma park.

Hotellet har stor buffetrestaurant og bar, 2 swimmingpools samt børnebassin og poolbar, terrasse og have.  Desuden minigolfbane og spillelokale. Alle værelser har balkon, badeværelse og wi-fi (mod gebyr) telefon, sikkerhedsboks (mod gebyr), aircondition og varme.

Der er 250 m til stranden, 200 m til centrum og 12 km til Malaga lufthavn.

Adresse: Avda. Telefonica 7, 29630 Benalmadena-Costa, Spanien