Costa del Sol - mere end 300 solskinsdage om året

Langtidsferie på Costa del Sol

Fra DKK 8995,-

3 uger - Inkl. fly, lejlighed, halvpension m/vin og vand samt udflugter

Dato Afrejsested Pris
08-03-2018 Aalborg 8995,-
01-04-2018 Aalborg 8995,-
  • Fly Aalborg - Malaga t/r
  • Transfer fra Malaga lufthavn - hotel t/r
  • 21 nætter i valgt lejlighedstype på sol Timor***
  • Halvpension inkl. 1/4 fl. vin og vand
  • Dansk rejseleder
  • 3 udflugter

 

  • Studio som enkeltværelse DKK 3500
  • Poolview og eftermiddagssol DKK 1.200 pr. pers.
  • Afbestillingsforsikring DKK 450 pr. pers.

Rejsen den 26-09-2017 UDSOLGT!

Langtidsferie under varmere himmelstrøg med halvpension,  lejlighed og 3 udflugter

Med mere end 300 solskinsdage om året er Costa del Sol særligt attraktivt for os danskere. Sammen med de mange seværdigheder, spændende udflugtsmål og gode golfbaner er området ideelt, hvis du ønsker at gå foråret i møde under varmere himmelstrøg.

Vi har sammensat et 3 ugers ophold med morgen- og aftensmad, udflugter og dansk rejseleder. Altså en kombination af kulturelle oplevelser  og masser af tid til afslapning og udforskning på egen hånd. Inkluderet er  3 guidede udflugter.

Studiolejlighed fra DKK 8.995 v/2 personer (kan kun bookes ved henvendelse på tlf./mail)

2-værelseslejlighed fra DKK 9.995 v/2personer

Flere afgange til efteråret 

 

Udflugter 2017

El Chorro & frokost på landet
I dag skal vi rigtig ud på landet – og opleve det ’ægte’ Andalusien.

Først gennem den imponerende naturpark, El Chorro, hvor floden Guadalhorce i tidens løb har dannet en kløft på 300 m. Nogle af Spaniens første vandkraftværker blev bygget her, og ”El Caminito de Rey”, kongens lille vej, er meget kendt, fordi den består af planker, som er sat ind i klippevæggen. Her gik Kong Alfonso XIII, da han i sin tid skulle inspicere byggeriet.

Turen går videre med besøg hos en lokal bonde, Juanito, som viser os rundt på sin plantage med citrus frugter. Vi får forklaring på de mange sorter af citrus frugter, der findes i Guadalhorce dalen og selvfølgelig smagsprøver på de saftige frugter. Juanito er en levende fortæller, og han brænder for sin produktion af økologiske frugter. Turen sluttes af hos Juanito og hans tyske hustru Heidi med en herlig andalusisk paella, samt salat , skinke og ost. Og selvfølgelig vin, vand og kaffe. 

Antequera og olivenmuseum
På denne halvdagstur skal vi aflægge et besøg i den autentiske andalusiske by Antequera, som ligger 50 kilometer nord for Malaga. Antequera ligger på en slette i 600 meters højde, og er arealmæssigt Malaga provinsens største kommune, den 5. største arealmæssigt i Spanien. Vigtigste indtægtskilde for kommunen er landbrug, hovedsalig oliven og korn. Samtidig er Antequera trafikknudepunkt mellem Sevilla og Cordoba til Malaga. Byen har et utal af smukke kirker, mange klostre, hvoraf mange i dag anvendes til kulturelle formål eller er bygget om til lejligheder. Desuden findes der en velbevaret Alcazaba, arabisk fæstning, der knejser over byen.

Vi starter med et besøg på et olivenoliemuseum, hvor vi får mulighed for at smage på den kendte extra jomfru olie. Videre til Antequera by, hvor vi slentrer rundt. Det er også muligt, mod betaling, at tage på rundtur med et lille turisttog. 

Granada med Alhambra paladset
Vi kører mod nordøst gennem enestående og natur til Grenada, en af Spaniens smukkeste byer. Undervejs kommer igennem et område med mandeltræer, men det er oliventræet som dyrkes i det kuperede landskab op mod Granada. Desuden ser vi store områder, hvor der dyrkes asparges og majs. Granada ligger for foden at bjergkæden Sierra Nevada, hvor en af Spaniens største skisportsområder ligger.

I Alhambra besøger vi Nazaries paladserne, med den berømte løve gård, Karl den femtes palads og sommerpaladset Generalife. Og selvfølge kommer vi igennem de smukke haver i området, hvor der er en evig rislen af vand. Alhambras historie er spændende og fortælles levende af vores lokal guide. I Granada by går vi ned til det gamle centrum, hvor katedralen og det katolske kongepars, Isabelle og Ferdinand, gravmæle ligger. Mulighed for besøg begge steder. Der er tid på egen hånd til at nyde byens smalle gader, og måske spise et par tapas.

Granada ligger i 600 meters højde, så tag en trøje med, og da vi går meget er det bedst at have fornuftigt fodtøj på. Paladserne i Alhambra har nogle høje trin og toppe brosten.

 

Udflugter 2018

El Chorro &  frokost på landet
Lang halvdagstur hvor  vi rigtig skal ud på landet og nyde Andalusiens fantastiske natur og en hyggelig frokost. Området, vi kommer igennem, er kendt for sine søer, stejle klipper og vandkraftværker. I El Chorro finder man også den kendte gangbro "Caminito del Rey", kongens lille sti, som består af planker sat ind i klippevæggen. Her gik Kong Alfonso XIII, da han i 1921 skulle indvie en dæmning. Turen går videre med besøg hos en lokal citrus bonde, Juanito, som viser os rundt på sin plantage med økologiske citrus frugter. Vi får forklaring og smagsprøver og slutter turen af med en herlig andalusisk paella med salat, skinke og ost. Og selvfølgelig vin, vand og kaffe.

Marbella og Puerto Banus (halvdagstur)
Vi tager på tur til ”milionærernes legeplads”, hvor vi lægger ud med en gåtur langs den flotte strandpromenadei Marbella, som er hjemsted for en række kendisser. I centrum skal vi bl.a. opleve et lille ”friluftmuseum” med skulpturer af den katalanske kunstner Salvador Dali. Vi fortsætter til marinaen i Puerto Banus, hvor den ene eksklusive yacht efter den anden ligger på rad.

Sevilla
Vi besøger Andalusiens hovedstad, Sevilla, som er en af de ældste europæiske byer. Byrundtur i den romantiske by kendt som Don Juans og Carmens by og hjemstavn for for dansen flamenco - vi ser bl.a. den legendariske domkirke med Columbus’ grav og Sevillas vartegn, det mauriske tårn La Giralda. Tid på egen hånd til frokost.

Sol Timor ***

Sol Timor er et enkelt lejlighedshotel med en uovertruffen beliggenhed lige ned til strandpromenaden Paseo Maritimo i Torremolinos og med direkte adgang til den dejlige La Carihuela strand med de mange strand restauranter med fiskespecialiteter. Komplekset er omgivet af haver og har et stort dejligt pool område med solterrasse og direkte udsigt over stranden. På Sol Timor kan du spille tennis, minigolf og dart. Desuden råder hotellet over supermarked, buffet restaurant, pool bar og strandbar. Sol Timor er et oplagt valg for dig, der ønsker at bo prisbilligt lige ned til stranden.

2-værelses lejligheder, enkelt men praktisk indrettede på ca. 43 m2 med separat soveværelse, badeværelse, satelit-tv, aircondition, telefon, pengeskab (mod betaling), opholdsrum med køkkenniche samt møbleret balkon eller terrasse.

Studio lejligheder, enkelt men praktisk indretede på ca. 26m2 med badeværelse, satelit-tv, aircondition, telefon, pengeskab (mod betaling), køkkenniche samt møbleveret balkon eller terrasse