Costa del Sol - mere end 300 solskinsdage om året

Langtidsferie på Costa del Sol

Fra DKK 8.995,-

3 uger - Inkl. fly, lejlighed, halvpension m/vin og vand samt udflugter

Dato Afrejsested Pris fra
08-03-2018 Aalborg 8.995,-
01-04-2018 Aalborg 8.995,- UDSOLGT
02-10-2018 Aalborg 8.995,- UDSOLGT
 • Fly Aalborg - Malaga t/r
 • Transfer fra Malaga lufthavn - hotel t/r
 • 21 nætter i valgt lejlighedstype på sol Timor***
 • Halvpension inkl. 1/4 fl. vin og vand
 • Dansk rejseleder
 • 3 udflugter

 

Tilkøb forår:

 • Studio som enkeltværelse DKK 4.000
 • Poolview og eftermiddagssol DKK 1.200 pr. pers.
 • Afbestillingsforsikring DKK 450 pr. pers.

Tilkøb efterår:

 • Studio som enkeltværelse DKK 3.500
 • Poolview og eftermiddagssol DKK 1.200 pr. pers.
 • Afbestillingsforsikring DKK 450 pr. pers.

Langtidsferie under varmere himmelstrøg med halvpension,  lejlighed og 3 udflugter

Med mere end 300 solskinsdage om året er Costa del Sol særligt attraktivt for os danskere. Sammen med de mange seværdigheder, spændende udflugtsmål og gode golfbaner er området ideelt, hvis du ønsker at gå foråret i møde under varmere himmelstrøg.

Vi har sammensat et 3 ugers ophold med morgen- og aftensmad, udflugter og dansk rejseleder. Altså en kombination af kulturelle oplevelser  og masser af tid til afslapning og udforskning på egen hånd. Inkluderet er  3 guidede udflugter.

 

Forårs priser:

Studiolejlighed fra DKK 8.995 v/2 personer (kan kun bookes ved henvendelse på tlf./mail)

2-værelseslejlighed fra DKK 9.995 v/2 personer

 

Efterårs priser:

Studiolejlighed fra DKK 8.995 v/2 personer (kan kun bookes ved henvendelse på tlf./mail)

2-værelseslejlighed fra DKK 10.495 v/2 personer

Udflugter 2018

El Chorro &  frokost på landet
Lang halvdagstur hvor  vi rigtig skal ud på landet og nyde Andalusiens fantastiske natur og en hyggelig frokost. Området, vi kommer igennem, er kendt for sine søer, stejle klipper og vandkraftværker. I El Chorro finder man også den kendte gangbro "Caminito del Rey", kongens lille sti, som består af planker sat ind i klippevæggen. Her gik Kong Alfonso XIII, da han i 1921 skulle indvie en dæmning. Turen går videre med besøg hos en lokal citrus bonde, Juanito, som viser os rundt på sin plantage med økologiske citrus frugter. Vi får forklaring og smagsprøver og slutter turen af med en herlig andalusisk paella med salat, skinke og ost. Og selvfølgelig vin, vand og kaffe.

Marbella og Puerto Banus (halvdagstur)
Vi tager på tur til ”milionærernes legeplads”, hvor vi lægger ud med en gåtur langs den flotte strandpromenadei Marbella, som er hjemsted for en række kendisser. I centrum skal vi bl.a. opleve et lille ”friluftmuseum” med skulpturer af den katalanske kunstner Salvador Dali. Vi fortsætter til marinaen i Puerto Banus, hvor den ene eksklusive yacht efter den anden ligger på rad.

Sevilla
Vi besøger Andalusiens hovedstad, Sevilla, som er en af de ældste europæiske byer. Byrundtur i den romantiske by kendt som Don Juans og Carmens by og hjemstavn for for dansen flamenco - vi ser bl.a. den legendariske domkirke med Columbus’ grav og Sevillas vartegn, det mauriske tårn La Giralda. Tid på egen hånd til frokost.

Sol Timor ***

Sol Timor er et enkelt lejlighedshotel med en uovertruffen beliggenhed lige ned til strandpromenaden Paseo Maritimo i Torremolinos og med direkte adgang til den dejlige La Carihuela strand med de mange strand restauranter med fiskespecialiteter. Komplekset er omgivet af haver og har et stort dejligt pool område med solterrasse og direkte udsigt over stranden. På Sol Timor kan du spille tennis, minigolf og dart. Desuden råder hotellet over supermarked, buffet restaurant, pool bar og strandbar. Sol Timor er et oplagt valg for dig, der ønsker at bo prisbilligt lige ned til stranden.

2-værelses lejligheder, enkelt men praktisk indrettede på ca. 43 m2 med separat soveværelse, badeværelse, satelit-tv, aircondition, telefon, pengeskab (mod betaling), opholdsrum med køkkenniche samt møbleret balkon eller terrasse.

Studio lejligheder, enkelt men praktisk indretede på ca. 26m2 med badeværelse, satelit-tv, aircondition, telefon, pengeskab (mod betaling), køkkenniche samt møbleveret balkon eller terrasse