Costa Blanca - den hvide kyst

Langtidsferie med skandinavisk rejseleder

Fra DKK 10.995,-

21 dage - Inkl- fly, 4-stjernet hotel, halvpension og udflugter

Dato Afrejsested Pris fra
02-09-2018 Aalborg 10.995,-
  • Direkte fly Aalborg - Alicante t/r
  • Transfer lufthavn - hotel t/r
  • 21 nætter på 4* hotel inkl. halvpension (inkl. ¼ fl. vin og ¼ fl. vand til aftensmaden)
  • 2 x heldags- og  1 halvdagsudflugter (ekskl. entréer)
  • Skandinavisk talende rejseleder
  • Enkeltværelse: DKK 5.125,-
  • Havudsigt - Sun Palace Albir and Spa Hotel DKK 995,- pr. person
  • Havudsigt - Bahia Calpe Hotel  DKK 1.250,- pr. person
  • Afbestillingsforsikring: DKK 500,-

Nyhed! Solrigt  efterår på den spanske ”hvide kyst”

Costa Blanca betyder den hvide kyst, og det er netop også her i det sydøstlige Spanien, at du finder landets fineste sandstrande. Temperaturerne er dejligt behagelige året rundt, da mange af byerne ligger forholdsvis højt og godt beskyttet af bjergene. Alicante, som vi flyver til og naturligvis besøger i løbet af opholdet, er den anden største by på Costa Blanca kysten. Vi tilbyder ophold på 2 forskellige **** hoteller i hhv. Albir og Calpe.

Opholdet inkluderer morgen- og aftensmad samt 3 udflugter med dansk rejseleder.

Albir:
Albir er gennem de seneste år vokset fra at være et lille samfund til et stort feriemål. Byen er omgivet af et beskyttet naturområde 'Sierra Helada' (frosset bjerg), og Albir stranden med det klareste vand, som  er blevet tildelt det blå flag netop for for kvaliteten af sit vand sammen med tilgængelige faciliteter og for at have alle former for arrangementer på og omkring stranden.

Calpe:
Calpe ligger ca. 70 km fra Alicantes lufthavn. Byen er en kendt turistdestination og har en meget smuk natur omkring sig. Flotte klipper, hvide strande og en utrolig flot vegetation.

Byen har ca. 30.000 indbyggere.  Der er i alt 14 forskellige strande. I den nordlige del af byen en smuk gangsti, hvor man kommer forbi flotte klippebugter. På begge sider af den imponerende Penon klippe findes bystrandene med gyldent sand og roligt vand. Flotte promenader går parallelt med strandene som alle har det Blå Flag.

Calpe har 5 små havne med et stort udbud af forskellige aktiviteter, alt i alt er Calpe en hyggelig og moderne turistby.

 

Afrejse 2. september 2018 – 21 nætter

Bahia Calpe Hotel by Pierre and Vacances Hotel ★★★★ - fra DKK 10.995

Sun Palace Albir and Spa hotel★★★★ – fra DKK 11.495

 

Udflugter:

Heldagstur til Alicante
Beliggende midt på Costa Blanca er Alicante et af de vigtigste turistmål på den spanske østkyst. Vi starter turen med et besøg  på slottet Santa Barbara, somligger højt på Benacantil Hill. Så fortsætter vi med en guidet tur til fods gennem  det farverige gamle kvarter i Santa Cruz.  Vi ser Katedralskirken Saint Nicholas som har en storslået renæssancefasade, men indenfor interiør fra det 17 århundrede  og kloster fra det 15. århundrede. Vi ser  også det imponerende barokke rådhus fra det 18. århundrede. I havnen sejler skibene ud og ind og ved den smukke palmeformede Esplanade i Spanien kan du prøve den lækre lokale specialitet, som først blev introduceret af maurerne i Alicante: 'Horchata', en sødmælk af knuste tiger nødder.

Denne tur i går over  brostensbelagte gader og trapper og og ned .

Entréafgifter ikke inkluderet:

Castle for Santa Barbara: 2,70 € / pax

Cathedral of Saint Nicholas: gratis

 

Heldagstur Valencia
På denne tur skal vi se og  opdage '' Ciutat Vella '' og det muslimske Valencia og resterne af den gamle bymur. Besøg på Lonja de la Seda (Silk Market), Mercaderes og Serrano Towers ,som bl.a. stadig har skader efter uafhængighedskrigen, katedralen, Virgen de los Desamaparados Basilica

Om eftermiddagen  tid til at se fx Hemisfèric (IMAX biograf ), Principe Felipe Science Museum (innovativt interaktivt videnskabscenter), Oceanogràfic (det største akvarium i Europa med mere end 500 marine arter) og Palau de les Arts Reina Sofia

Varighed: 10 timer

Entrepris: La Lonja 1 €

Katedral 7,00 €


Villajoyosa (La Vila Joiosa)
Villajoyosa er kendt for sin chokoladefremstilling og for sine farverige fisker huse, hvis stærke farver oprindeligt var for at fiskerne kunne  finde vej hjem. I den gamle bymidte er der flere historiske bygninger, herunder den berømte gotiske kirke med sit smukke barokke alter. Med beliggenheden ud til Middelhavet , har befolkningen altid levet af fiskeri, man har også haft andre levebrød, den mest kendte er chokoladen. Så  vi besøger også det berømte  chokolademuseum.

Varighed: 4 timer

Chokolade Museum Valor: gratis

Sun Palace Albir and Spa hotel★★★★

Beliggende 800 m fra centrum af Albir, 850 m fra stranden, 6 km fra bugten Altea og 7 km fra Benidorm byen.

Faciliteter inkluderer elevator, businesscenter, trådløs internetadgang, eventfaciliteter, restaurant, barer, parkering (mod betaling), spa-faciliteter (mod betaling), børnepool og udendørs swimmingpool. Værelserne har tv, telefon, aircondition og opvarmning, safe (mod betaling), minibar, badeværelse, hårtørrer og balkon/terrasse. Bemærk, at nogle af de ovennævnte faciliteter kan være lukket på grund af vejret / sæsonmæssige forhold. 

Afstand til strand 700
Afstand til centrum 300
Afstand til lufthavn 63 km (ALC)

Adresse: C / Hércules 1, 03581 Albir, Costa Blanca (Alfaz de Pi), Spanien

 

Bahia Calpe Hotel by Pierre and Vacances Hotel ★★★★

Hotellet ligger i Calpe centrum, 100 m fra en strand, 3 km fra Naturparken Penon de Ifach, 11 km fra en golfbane og 21,5 km fra en vandpark.

Faciliteter og serviceydelser inkluderer restaurant, bar, swimmingpool, parkering (mod gebyr), trådløs internetadgang, elevator, gym (mod gebyr), mødelokale, businesscenter og 24-timers reception. Værelserne har minibar, aircondition, opvarmning, sikkerhedsboks, trådløs internetadgang, tv, telefon, hårtørrer og badeværelse. ** Bemærk venligst, at nogle af de ovennævnte faciliteter kan være lukket pga. vejret/sæsonbestemte forhold.

Afstand til strand 100 m
Afstand til centrum 0 m (Calpe)
Afstand til lufthavn 76.5 km (ALC)

Adresse: Avda. de Valencia 24, 03710 Calpe, Spain.