Barcelonakysten og Andorra i Spanien

Barcelonakysten & Andorra

Fra DKK 7.995,-

Pr. person v/2 pers. i dbl. værelse - 8 dage – inkl. fly, 3*/4* hotel, halvpension og udflugter

Dato Afrejsested Pris fra DKK
12-09-2019 Aalborg 7.995,-
  • Fly Aalborg - Barcelona t/r
  • Transfer lufthavn - hotel t/r
  • 4 nætter på Hotel Top Pineda Palace ****
  • 3 nætter på Hotel Panorama ****
  • inkl. halvpension m. vand og vin til aftensmaden
  • Udflugter ifølge program
  • Dansk rejseleder
  • Enkeltværelse: DKK. 1.400,-
  • Afbestillingsforsikring: DKK. 425,-
  • Entre til Dali 14-15 Euro

Oplev storbyer krydret med historiske vingesus, dejlige badestrande og maleriske landskaber.

Den spanske provins Katalonien grænser op til Frankrig, og på denne tur kombineres det bedste af begge områder med det unikke Fyrstedømme Andorra, som til dato – trods sin liden størrelse – har bevaret sin uafhængighed og toldfrie status. Vi lægger ud med 4 overnatninger på Hotel Top Pineda Palace **** i  Pineda, inden vi fortsætter til Andorra, hvor vi har 3 overnatninger. Alt i alt en rejse spækket med enestående oplevelser.

Dag 1

Ankomst til Barcelona

Vi modtages af den danske rejseleder og transporteres til Pineda de Mar, hvor vi ind­logeres på Hotel Top Pineda Palace 4-stjernet.


Dag 2

Barcelona sightseeing

Guidet køretur gennem Barce­lona, hvor vi bl.a. kommer forbi den olympiske havn, Jean Nouvels opsigtsvækken­de ”vandtårn”, tyrefægterarenaen osv. Op mod OL-stadion og Calatravas smukke tårn ad det grønne bjerg, Montjuic. Fotostop ved La Sagrada Familia, Barcelonas største vartegn, som går under navnet ”Den ufuldendte Kirke”. Sluttelig er der tid til at indtage Las Ramblas og på egen hånd mærke byens kunstneriske puls.


Dag 3

Galas Slot og Middelalderbyen Pals

I dag er første stop på busturen et besøg på det utrolig spæn­den­de lille Slot, som Salvador Dali forærede sin kone Gala efter istand­sættelsen. Vi fortsætter til Pals, en over 1000 år gammel lands­by bygget i romansk/gotisk stil. Frokost på en typisk katalansk masía.


Dag 4

På egen hånd

Tag en afslappende dag på stranden, spørg guiden vedr. spadsereture i området eller genbesøg Barcelona i eget tempo. S-toget kører 2 gange i timen, og billetterne er billige.


Dag 5

Figueres og Sydfrankrig

En indholdsrig, lang og smuk tur venter. Vi begynder i Figueres, hvor Dalí har hjemme. Vi ser en del af hans værker og skøre påfund, inden vi fortætter langs floden Tête mod Andorra. Vi gør bl.a. holdt i Villefranche med den velbevarede bymur fra 1600-tallet.

OBS. Entre til Dali er ikke inkluderet i prisen.


Dag 6

Andorra  la Vella

Rundvisning i det historiske centrum forbi det gamle parlament, indrettet i et flot rigmandspalæ, med indblik i fyrstedømmets specielle historie. Herefter udflugt til Meritxell, hvor Andorras skytspatron har til huse.


Dag 7

Frokost i bjergene

Hel dags tur til The Three Valleys. Derefter søg på Casa-Museu Areny Plandolit. Frokost ved en bjerg restaurant.

 


Dag 8

Hjemrejse

Efter morgenmaden (hvis tidlig afgang en madpakke) tager vi afsked med Andorra og transporteres til Barcelona lufthavn.


Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Hotel Monteplaya ★★★

Hvis De søger en afslapningsferie ved stranden med al service, personlig behandling og maksimum komfort, byder Sumus Hotel Monteplaya Dem velkommen. Vores priviligerede beliggenhed ved Malgrat de Mar ved Havbredden ved Costa de Barcelona. Dette hotel kun for Voksne, ligger 850 m fra Susana Beach, 2 km fra Malgrat de Mar centrum, 3,5 km fra en Aqua Park, 8 km fra et Kunst Galleri, 15 km fra et Museum, samt 33,5 km fra Girona-Costa Brava Lufthavn. Hotel kun for Voksne.

Faciliteter inkluderer: WiFi-Internet adgang, 24-timers reception, restaurant, bar, swimming pool, Jacuzzi og elevator.

Værelserne har WiFi-Internet adgang, central airconditionering, Tv, telefon, safetyboks (mod betaling), balkon/terrasse, køleskab, hårtørrer og badeværelse.

Bemærk venligst: Nogle af ovenstående faciliteter kan være indstillet grundet vejret/sæsonbetinget.

Noter venligst: Airconditioneringen af værelserne styres centralt af hotellet. Derfor er airconditioneringen kun tændt visse timer om dagen, hvilket kan variere.

Adresse: Passeig Maritim, 52, Costa Brava, 08380 Malgret de Mar (Barcelona), Spain

Acta Arthotel ★★★

Hotellet ligger tæt på skiløjperne i Vallnord og Grandvalira, 300 m fra Central Park og 600 m fra byens centrum.

Faciliteter og tjenester inkluderer: en 24-timers reception, flere restauranter, bar, indendørs pool, elevator, trådløst internet på offentlige områder, mødelokale og spa (ekstra gebyr).

Værelserne er udstyret med varme, tv, telefon, trådløst internet, sikkerhedsboks og minibar.

Adresse: Prat de la Creu 15-25, AD500, Andorra La Vella, Andorra.