Barcelonakysten & Andorra

Moderne skyskrabere står i skøn kontrast til den gotiske arkitektur, og disse danner tilsammen en fantastisk ramme omkring byens flotte pladser, der summer af liv. Ramblaen i Barcelona er en fest for øjet - gågaden, der oprindeligt var et flodleje, er en brusende menneskeflod af turister, travle forretningsfolk og helt almindelige husmødre på vej til marked.

Nyd byens flotte arkitektur, museer, shopping med de nyeste trends, det berømte katalanske køkken og et sprudlende natteliv. Stranden ligger desuden tæt på centrum, så det er oplagt at medbringe badetøjet til en afslappende siesta.

Det lille fyrstedømme Andorra ligger mellem Frankrig og Spanien i den østlige del af bjergkæden Pyrenæerne. Landet emmer af historie, og det er idyllisk ud over det sædvanlige med sine storslåede naturscenerier med høje bjerge og dybe dale samt rislende floder. Landet er i sig selv må nok siges at være Andorras største attraktion, men andre attraktioner, som er et besøg værd, er Església de Sant Esteve, som er en kirke i romansk stil, som stammer fra det 11. århundrede og den naturskønne by Santa Coloma d’Andorra.