Umbrien - Italiens grønne hjerte

Oplev Umbrien på egen hånd

Vores udvalgte hotel er beliggende i byen Passignano sul Trasimeno, der, som navnet indikerer, ligger ved den smukke Trasimeno-sø på den nordøstlige bred. Byens gamle bykerne er omkranset af middelalderlige bymure, mens den nyere bydel ligger lige ud til søen og byder på en lang promenade langs søens bred. Restauranter og barer er her mange af, og man har her naturligvis rig lejlighed til at smage på skønne specialiteter med fisk fra søen.

Hotel La Vela ★★★

Hyggeligt familiedrevet hotel beliggende tæt på Trasimenosøen og det historiske centrum i Passignano. Hotellet byder på faciliteter som reception, fælles stue, bar og restaurant i stueetagen. Bag hotellet er der parkeringsplads til fri afbenyttelse for gæsterne, så længe der er plads.

Rundt om facaden findes en overdækket terrasse, hvor man kan nyde et glas vin eller et måltid, da familiens restaurant også ligger her.

På hotellets øvrige tre etager findes 29 enkelt indrettede værelser, alle med balkon, sat-tv, køleskab, badeværelse med brus eller kar samt hårtørrer.

Følgende faciliteter kan benyttes mod tillæg: aircondition og safety boks.

Adresse: Via della Rinascita 2, 06065 Passignano Sul Trasimeno, Italien