Sicilien - vulkaner, kulturskatte og hvide strande

Oplev Sicilien på egen hånd

Sicilien er Middelhavets største og mest interessante ø

Du har mulighed for i dit helt eget tempo at besøge den spændenede ø Sicilien - med den uspolerede natur, og det dejlige klima.

En ferie på Sicilien har hermed det hele: dejlige strande, sol, fantastisk natur, kultur, vin og gastronomi og en eventyrlig atmosfære.

Kontakt os og vi skræddersyr din rejse.

Hotel & Farmhouse - La Terra Dei Sogni

Hotellet er omgivet af citruslunde og er en ren oase af natur, hvor du kan nyde den smukke udsigt over vulkanen Etna og Taorminabugten.

La Terra Dei Sogni byder på en udsøgt restaurant, der serverer typiske sicilianske retter, som kan nydes ved swimmingpoolen.

De moderne værelser er indrettet i den varme sicilianske stil og er udstyret med satellit-tv, minibar, varme/aircondition, badeværelse med brusebad og hårtørrer.

På hotellet finder du også legeplads, bowlingbane og cykeludlejning.

Vores kunder siger: "Vores hotel, Terra del Sogni, var bare alletiders. Gode værelser, betjening, restaurant, pool, udsigt o.s.v.  Taormina ligger kun 10-15 minutter derfra - flot by. Den bedste oplevelser for os var vulkanen Etna. Vi kunne se den fra hotellet hele tiden, og at være helt oppe på kanten af krateret var en meget stor oplevelse," (par som rejste i september)

og:

"Vi er vel ankommet til det kolde Danmark efter en fantastisk ferie. Det var et lækkert hotel med god service! Dog lidt for langt væk fra restauranter, shopping og strand. Godt vi havde bilen - men alt i alt en super god tur med godt vejr, god mad både på hotellet og på restauranter og masser af afslapning ved den skønne pool," (familie bestående af 2 voksne og 2 teenagere, som rejste i juli).