Julelivsnyderrejse til Rom

Temarejse til Rom i juletiden

Fra DKK 5.875,-

4 dage inkl. fly, hotel i centrum. Forfatter Helge Kamp er med på rejsen.

Dato Afrejsested Pris fra DKK
15-12-2018 København 5.875,-
 • Fly fra København-Rom t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter på Hotel Sole
 • 3 x morgenmad 
 • Udflugter ifølge program
 • Helge Kamp er med på rejsen

 

 • Enkeltværelse - DKK 1275,-
 • Hotel Ponte Sisto ★★★★
 • Afbestillingsforsikring - DKK 250,-
 • Evt. entréer, transport til seværdigheder samt besøg på spisesteder
 • Provinstilslutning - fra DKK 950,- 

Der er mere jul i Rom end der er i London og Berlin tilsammen - og så er vejret endda så meget bedre!

Romerne har oplevet alt - lige fra 22 graders varme til snevejr juleaften, men som regel ligger temperaturen på omkring de 10 - 14 grader her i julemåneden. Så skal man give et godt råd til en Rom-rejsende i december, vil det være: Husk en let overfrakke – og ikke mindst solbrillerne!

På mange opfordringer har forfatteren og Rom-kenderen Helge Kamp tilrettelagt denne unikke julerejse til Rom, hvor vi skal opleve den romerske jul ”for fuld udblæsning” med julekrybber, juleudstillinger, julemarkeder og masser af juleudsmykkede butikker.

Men vi skal naturligvis også spise rigtig romersk mad i nogle af byens mange ”madhuler”, som Helge Kamp ynder at kalde sine favoritspisesteder i Rom. Og lige nu ved vi at Ristorante Alle Fratte di Trastevere har planlagt et lille juleindslag til deres stamgæst.

Læs mere om programmet for denne unikke julerejse til Rom ved at klikke på datoen herunder.

15. december 2018

Helge Kamp 

Helge Kamp har opholdt sig i Rom gennem kortere og længere perioder og har nu slået sig ned i byen Sutri lidt nord for Rom.

Forfatteren er bl.a. kendt fra internet-siden Rom-guide.dk, han kender Rom som sin egen bukselomme, og har blandet andet skrevet bøgerne "Romerske spisesteder", "De romerske rioni", "Mellem de syv høje" og "Bag Porta del Popolo".

De mange, der gennem tiden har oplevet Helge Kamp som foredragsholder eller måske under et tidligere besøg i Rom, ved at han er lidt af en kapacitet, når det gælder underholdende historier, legender og alternative seværdigheder.

På denne unikke rejse tager forfatteren os med på spændende eventyr gennem sin elskede by mens han fortæller sagn og legender, små historier og viser os "ting og sager", som vi aldrig selv havde fundet med en traditionel guidebog.

Rejsen er også for dig, der gerne vil sikre dig en godbid af det ægte romerske køkken og undgå ærgerlige oplevelser med byens mange "turistfælder".
Vi besøger nemlig en række romerske spisesteder der alle byder på suveræn italiensk mad og det miljø, der har gjort romernes madkultur verdensberømt og elsket.
Spise stederne - eller madhulerne - som forfatteren ynder at kalde sine favoritter i Rom er omhyggeligt udvalgt efter kvalitet og atmosfære.

Denne rejse er således nøglen til en oplevelse af det ægte uspolerede Rom, der ligger lige omkring hjørnet - men alligevel udenfor turisternes fodsti.

 

Hotel Sole ★★★+

Hotel Sole ligger i den lille gågade Via del Biscione lige rundt om hjørnet ved markedspladsen på Piazza Campo de’ Fiori og to minutters gang fra den berømte Piazza Navona. Mere central og attraktiv beliggenhed findes simpelthen ikke.
Når vi har nydt den italienske morgenmad i den lille, hyggelige morgenmadscafé ligger hele Rom for vore fødder lige udenfor døren.

Hotellet er indrettet i et tidligere palazzo med lille, møbleret gårdhave og tagterrasse med udsigt over byens tage, der er pæne, lyse værelser af varierende størrelse, der alle har bad/brus, toilet, TV og telefon – ligesom der er gratis WIFI.

Da Hotel Sole har tre stjerner udgør turistskatten 4 euro pr. person pr. nat.

 Adresse: Via Del Biscione 76, Navona, 00186 Rom, Italien

Hotel Ponte Sisto ★★★★ - DET ER MULIGT AT TILKØBE DETTE HOTEL

Flot hotel i international klasse med gårdhave, bar og stor morgenmadsbuffet beliggende på mindre gågade nær Tiberen.

Hotellet har flotte værelser - alle med bad, tv, mini-bar og telefon.

Professionel reception, elevator og indbydende opholdsarealer.

Vil du være sikker på et mere veludstyret værelse, hvor der er god plads og større service, ja, så betyder den ekstra stjerne utroligt meget.

Men stjernen koster da så også 1.950,- pr. person

Valget er dit. Men spørger du Helge Kamp, vil han pege på Albergo Sole og sige, at Rom jo ligger udenfor hotellet.

Helge Kamp bor selv altid på Albergo Sole under opholdet, men følger eventuelle gæster til Hotel Ponte Sisto ved ankomst.

Klik på billederne for at se dem i større format.

Adresse: Piazza Trilussa, 00153 Roma RM, Italien