Livsnyderrejse til Piemonte

Livsnyderrejse - på helt nye eventyr, Piemonte

Fra DKK 6.475,-

4 nætter på hotel m/ morgenbuffet, forfatteren Helge Kamp med på hele rejsen

Dato Afrejsested Pris fra DKK
08-10-2018 København 6.475,- UDSOLGT
 • Direkte fly København - Milano
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • 4 nætter på attraktivt hotel i Asti
 • Morgenbuffet på hotellet
 • Besøg på vingård inkl. let frokost
 • Udflugter til Alba og Torino
 • Forfatteren Helge Kamp på hele rejsen
 • Enkeltværelse DKK. 1.695,-
 • Besøg på spisesteder
 • Afbudsforsikring DKK. 300,- pr person
 • Provinstilslutning fra Aalborg DKK 950,- t/r

Piemonte - Livsnyderrejse på helt nye eventyr

Ny suveræn livsnyderrejse i selskab med forfatteren Helge Kamp.

Til alle de, der har været med på vore populære Livsnyderrejser til Rom i selskab med forfatteren Helge Kamp, har vi godt nyt.

På utallige opfordringer kan vi nu præsentere en helt ny livsnyderrejse med et ganske andet rejsemål.

Denne gang flyver vi nemlig til Norditalien for at gå på nye livsnydereventyr i Piemonte med vores populære forfatter og madanmelder.

Begrebet livsnyderrejse er så kendetegnende for Helge Kamp's tilgang til et besøg i Italien. Og det er da også med hans sædvanlige ”con amore”, at vi skal udforske det pragtfulde Piemonte.

I Piemonte går ægte italiensk charme hånd i hånd med betagende landskaber, Italiens bedste vine og et sublimt køkken, hvor der trylles med trøfler, vilde artiskokker og ædle oste.

Piemonte tilfredsstiller alle sanser.  I den elegante storby Torino bugner butikkerne med raffineret design og museerne med store kulturoplevelser medens de elegante cafeers blankpudsede kaffemaskiner hvæser espresso ud til krævende kunder.

Uden for byen venter en helt anden verden. Dramatiske bjerglandskaber og spændende naturoplevelser mod nord og mod syd - livsnyderruten med gamle klostre, smukke slotte og landsbyer omgivet af snorlige vinmarker, hvor små saftige druer bliver til stor Barolo og tiden næsten står stille. En sand livsnyderrejse for alle, der har brug for at lade op og blive forkælet på krop og sjæl.

Se det omfattende program ved at klikke på en af datoen herunder:

8. oktober 2018

 

Helge Kamp 

Helge Kamp har opholdt sig i Rom gennem kortere og længere perioder og har nu slået sig ned i byen Sutri lidt nord for Rom.

Forfatteren er bl.a. kendt fra internet-siden Rom-guide.dk, han kender Rom som sin egen bukselomme, og har blandet andet skrevet bøgerne "Romerske spisesteder", "De romerske rioni", "Mellem de syv høje" og "Bag Porta del Popolo".

De mange, der gennem tiden har oplevet Helge Kamp som foredragsholder eller måske under et tidligere besøg i Rom, ved at han er lidt af en kapacitet, når det gælder underholdende historier, legender og alternative seværdigheder.

På denne unikke rejse tager forfatteren os med på spændende eventyr mens han fortæller sagn og legender, små historier og viser os "ting og sager", som vi aldrig selv havde fundet med en traditionel guidebog.

Rejsen er også for dig, der gerne vil sikre dig en godbid af det ægte romerske køkken og undgå ærgerlige oplevelser med byens mange "turistfælder".
Vi besøger nemlig en række romerske spisesteder der alle byder på suveræn italiensk mad og det miljø, der har gjort romernes madkultur verdensberømt og elsket.
Spise stederne - eller madhulerne - som forfatteren ynder at kalde sine favoritter i Rom er omhyggeligt udvalgt efter kvalitet og atmosfære.

Denne rejse er således nøglen til en oplevelse af det ægte uspolerede Rom, der ligger lige omkring hjørnet - men alligevel udenfor turisternes fodsti.

 

 

Hotel Lis ★★★

Hotel Lis er et lille familiedrevet hotel med 30 værelser, der ligger få minutters gang fra det historiske centrum i Asti.

Når vi har nydt den italienske morgenmad i den lille, hyggelige morgenmadscafé ligger hele Asti og resten af Piemonte for vore fødder lige udenfor døren. 

Hotellet er indrettet i et nyere palazzo med pæne, lyse værelser af varierende størrelse, der alle har bad/brus, toilet og TV. 

Adresse: Viale Fratelli Rosselli 10, 14100 Asti, Italien