Kreta - ægte græsk feriestemning ved Chaniakysten

Oplev Grækenlands perle - Kreta - på egen hånd

Ægte græsk feriestemning ved Chaniakysten

Vi har attraktive rejsetilbud til Kreta fra maj-oktober!

Til jer, der ønsker at rejse til Grækenlands perle på egen hånd, har vi udvalgt en håndfuld gode hoteller, alle beliggende i kort afstand fra Chania. Hotellerne kan bookes hele sæsonen.

Vi sammensætter netop den ferie, du ønsker.

Se udvalgte hoteller via fanen ovenfor

Afrejse 

København/Billund og Aalborg

Fakta

Behageligt klima fra tidlig forår

Foråret og efteråret på Kreta er meget behageligt og stort set uden regn. Allerede i april springer de vilde blomster ud overalt og gør Kreta meget smuk og farverig.

Der er varmt og solrigt, men en jakke eller trøje kan dog være nødvendig om aftenen.

Gennemsnits-dagtemperaturer

- hele året

Jan Feb Marts April Maj Juni Juli Aug Sept Okt Nov Dec
16 16 16 17 20 23 27 29 27 24 21 18

Frida Apartments ***+

Beliggende på en bakke med en fantastisk udsigt til Det Kretensisiske Hav og byen Chania. Frida Apartments består af 3 bygninger med i alt 28 lejligheder beliggende kun 1,5 km fra centrum af Chania, og 600 meter til New Choras strand.

På hotellet findes reception, 2 swimmingpools, poolbar og gratis trådløs internetadgang i receptionen og baren.

I alle lejligheder er der køkken, badeværelse med brusebad, aircondition/varme, pengeskab (mod ekstra gebyr), trådløs internetadgang samt balkon/terrasse.

 

Kunderne siger:
Frida Apartment var suveræn dejligt. Søde og venlige personale, som altid stod parat med hjælp og vejledning. Lejligheden lidt lille men vi kunne fint være der og der var alt det vi havde brug for. udsigten fra

vores teresse var helt fantastisk ud over havet og når vi så til højre udsigt til Chrania. Med kun ca 20 min gang ind til centrum af Chrania ligger hotellet helt perfekt og i rolige omgivelser. Også det kan varmt

anbefales og skulle vi en anden gang tilbage til Kreta, vil vi bestemt overveje Frida igen.

Sandy Suites*** - KALIMAKI

Hyggeligt, nyrenoveret lejlighedskompleks beliggende på en lille bakke med udsigt over bjergene og havet i den lille ferieby Kalamaki. Her er vi tæt på restauranter, butikker og kun 6 km. fra Chania og 200 m fra standen. Komplekset har swimmingpool, børnepool samt snackbar.

Vi kan tilbyde både studiolejl. (maks 3 pers.) samt 2-værelses lejl. (maks 4 pers.) - alle med bad/toilet og køkkenniche.

Galini Sea View***** AGIA MARINA - All Inclusive

Flot hotel beliggende på en lille skråning i Agia Marina kun 150 m fra stranden samt 8 km. fra Chania. Hotellet tilbyder et væld af faciliteter såsom a la carte restaurant, opvarmet swimmingpool, fitnesscenter, sauna og massage, frisør, butikker, cocktailbar og snackbar.

Opholdet er med All Inclusive:
I "All Inclusive"-programmet indgår alle måltider (morgenmad, frokost, aftensmad samt mellemmåltider (snacks) og kaffe/te etc. Drikkevarer til måltiderne er sodavand, vin og vand samt alkoholholdige lokale mærker (fadøl/spiritus). Serveres normalt fra morgen/formiddag til aften ca. kl. 23.00.

Creta Palm**** - KATO STALOS

Populært lejlighedshotel i feriebyen Kato Stalos, 7 km vest fra Chania og 100 m fra den gyldne, lange sandstrand. Hotellet har to solterrasser med swimmingpool, børnepool, poolbar og legeplads. Desuden restaurant, minimarked, fitnessrum og elevator. Underholdning flere aftener om ugen. Gode
busforbindelser til Chania.

Rummelige og pæne lejligheder med bad/toilet og køkkenniche.

Hotel Asterion Beach*****

Med beliggenhed direkte ned til stranden, kun 3 km fra Chania-kystens største ferieby; Platanias, tilbyder dette 5* hotel rige muligheder for at nyde de smukke omgivelser. Hotellet har mange faciliteter: 200 m2 swimmingpool, restaurant, bar, snackbar, minimarked, fitness- og spa/wellness-center og legeområde.

Rummelige dobb.værelser: badeværelse med hårtørrer, balkon/terrasse, telefon, TV, wi-fi, aircondition.