Athen - byen, hvor demokratiets vugge stod

Oplev Athen på egen hånd

Storby- eller kombinationsferie

Centrum af byen byder på snørklede gader, hvor du f.eks. kan købe græsk håndværk eller eksempelvis smage på de lokale specialiteter: oliven og olivenolie, på hyggelige cafeer, hvor du kan nyde nationaldrikken Ouzo (a la stærk Pernod) eller en kop kaffe og ikke mindst restauranter, hvor de lokale specialiteter som f.eks. stifado (gryderet med kanel og mange små løg), tzatziki (græsk agurkesalat) og souvlaki (grillspyd) frister smagsløgene.

Afrejse København 

Art Hotel Athen★★★+

Art Hotel er et boutique-hotel beliggende i Athens centrum, indenfor gåafstand fra det nationale arkæologiske museum, Omonia-torvet og Akropolis. Området omkring hotellet byder på et bredt udvalg af restauranter, cafeer, barer, shoppinggader og underholdning. Man skal påregne, at området kan være  støjende med barer og et livligt natteliv.

Hotellets faciliteter omfatter: lobby, cafeteria, bar, restaurant, møde/konferencelokale og vaskeri/renseri-service. Hotelværelserne er udstyret med badeværelse/dusch, hårtørrer, telefon, internet, safety boks, minibar, satellit-TV og aircondition

The Alassia Hotel, Athens ★★★ 

Hotellet ligger få minutters gang fra Omonia Squar og National Theatre. Fra lufthavnen kan der tages en taxi elle en metro shuttle.

Hotellets faciliteter omfatte: lobby, bar, restaurant, møde/konferencelokale m.m.  Værelserne er udstyret med badeværelse med badekar eller bruser, hårtørrer, air condiotion, køleskab, minibar, internet m.m.

 

Kunderne siger:
Fra bussen var det let og ok at  finde hotellet, og det ville det også have været med metroen. På hotellet fik vi en fin og positiv modtagelse. Selve hotellet var lige som vi ønskede. Fint værelse på 8 etage med stor altan

og udsigten. Personalet på hotellet var flinke og hjælpsomme, morgenmaden var der ikke noget at klage over. Så Hotellet kan anbefales.