Grækenland

Grækenland er indbegrebet af charme med sine utallige skønne strande og øer, spændende historie med skelsættende indflydelse på vesterlandsk civilisation - og ikke mindst god mad!

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af græske rejsemål og giver også altid gerne et uforpligtende tilbud på netop dit ønske til drømmerejsen i Grækenland.

Hos Samson Travel tilbyder vi bl.a. mange gode hoteller fra hyggelige turistklassehoteller til 5-stjernede All Inclusive-hoteller på Grækenlands mest mangfoldige ø, Kreta.

Skal der opleves lidt mere, kan vi anbefale at kombinere flere græske øer med vores såkaldte ø-hop-rejse eller en tur rundt på eventyr i egen bil på Grækenlands sydlige halvø, Peloponnes. Eller hvad med at besøge hovedstaden Athen på kulturel storbyferie eller som afsæt til din græske ø-ferie til Naxos, Santorini, Rhodos m.fl.

Kunderne siger: Vi har haft en fantastisk ferie!

Vi har nu været hjemme i en uge og har haft tid til at falde ned efter en fantastisk ferie.

Fly fra Aalborg til Athen, fra Athen til Kreta og fra Kreta til Aalborg fungerede godt. Der var ingen problemer på noget tidspunkt.

Desværre var der strejke i metroen fra lufthavnen og ind til Athen centrum, så vi måtte med en prop fyldt bus ind, dette var rigtig “træls”, men ikke noget i havde indflydelse på.

Fra bussen var det let og ok at  finde hotellet, og det ville det også have været med metroen. På hotellet fik vi en fin og positiv modtagelse. Selve hotellet var lige som vi ønskede. Fint værelse på 8 etage med stor altan og udsigten. Også til 2 høje tomme bygninger på modsatte side af gaden.  Personalet på hotellet var flinke og hjælpsomme, morgenmaden var der ikke noget at klage over. Så Hotellet kan anbefales.

Ankomst til Kreta og  afhentning af bil gik let og gnidningsløst. Frida Apartment var suveræn dejligt. Søde og venlige personale, som altid stod parat med hjælp og vejledning. Lejligheden lidt lille men vi kunne fint være der og der var alt det vi havde brug for. udsigten fra vores teresse var helt fantastisk ud over havet og når vi så til højre udsigt til Chrania. Med kun ca 20 min gang ind til centrum af Chrania ligger hotellet helt perfekt og i rolige omgivelser. Også det kan varmt anbefales og skulle vi en anden gang tilbage til Kreta, vil vi bestemt overveje Frida igen.

Så Lone alt i alt havde vi 16 rigtig gode dage, med transport og overnatning der lige passede til os.

Med venlig hilsen Edith og Jørn Ottosen