Australien

SAMSON * TRAVEL er specialister i Australien

Australien, verdens største ø, har det hele. Den største udfordring ved planlægning af rejsen til dette fantastiske kontinent er, at man langt fra kan nå det hele på den tid, de fleste vil bruge på en rejse. Man må nøjes med et lille udpluk - selvfølgelig efter foretrukne seværdigheder, men også afhængigt af årstiden.

Hos Samson Travel står vi klar med erfarne råd, så du eksempelvis ikke kommer til Kakadue midt i regntiden i december, på badeferie i august til Melbourne/Tasmanien, hvor temperaturen er den laveste eller til Ayers Rock og the Olgas uden at tage et smut forbi Kings Canyon, som ofte står som den største oplevelse bagefter. Ovennævnte er blot et udpluk af de råd, vi giver vores kunder.

Alle former for transport tilbydes

Helikopter, tog, bil, båd, krydstogtskib...

Aussie-specialistens anbefalinger

Find INSPIRATION til Australiens største seværdigheder nedenfor og kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop din drømmerejse!

Kunderne siger: Vi har haft en fantastisk ferie!

Autocamperen var fin. Ikke noget luksus og lidt slidt indvendig, men den var HJEM i 13 dage og førte os trygt og sikkert frem til de mest fantastiske steder.

Første nat overnattede vi i Adelaide og kørte dagen efter tilbage til hvor vi hentede den og fik uden beregning flere tæpper med og fik slukket en lampe, der lyste. Super søde og servicemindede medarbejdere, der endda havde lavet en hylde med ting, som andre havde efterladt, som man frit kunne tage med f.eks opvaskemiddel og lign.

Det samme da vi kom til Sydney og afleverede den. Medarbejderen mente åbenbart, at navnet lød tysk, så hun tog imod os på tysk 😊

Charlotte, Niels, Aksel, Karl og Marie