Profil

Samson Travel A/S er startet i år 2000 af Hans Jørgen Wellejus som et privatejet rejsebureau. Wellejus havde siden først i 1960’erne været bureauchef for Rejsecentret, der siden blev til Dansk Rejsebureau og sidst til Weco Travel.

Da Weco Travel i år 2000 lukkede afdelingen i Frederikshavn og flyttede til en ny location i Aalborg Lufthavn, købte Hans Jørgen Wellejus den gamle stemningsfyldte bygning på havnepladsen i Frederikshavn og startede Samson Travel. Først med én medarbejder, foruden sig selv, men efterhånden gik det så godt, at tre af ”de gamle piger”, der var flyttet med Weco Travel til Aalborg, kom tilbage til bureauet i Frederikshavn.

I foråret 2008 solgte Wellejus bureauet, da han efter mere end 40 år i rejsebranchen ønskede at drosle lidt ned. Bureauet blev solgt til Holger Colding fra Aalborg og er i dag omdannet til et A/S ejet af HCK Holding A/S, som er et yderst velkonsolideret foretagende – klassificeret som AAA i D&B’s register.

Bureauet har gennem alle årene været specialister i erhvervsrejser, grupperejser samt ferierejser i hele verden. Ud over dette er bureauet generalagent for det velrenommerede JENSEN SAFARIS i Sydafrika samt udlejningsstation for Europcar Biludlejning.

Top 5 – Hvorfor bruge et rejsebureau?

1. Spar tid

Vidste du at over 20% af rejsende, som selv booker online, bruger mere end 5 timer til at tjekke mulighederne? Og med den statistik overvejer jeg, om de også får den fulde ferieoplevelse, de er på udkig efter? Vi har en travl hverdag - hvorfor ikke lade det være op til eksperterne at planlægge din ferie og du kan slappe af i dine weekender og fritid.

2. Kompetence og viden

Jeg kan sagtens forstå. Det er spændende at se på alle feriemulighederne først, men så må det gå op for dig, at du hverken har været på dette feriested eller har hørt om det!

Som rejsekonsulenter har vi - ud over vores egne ferieoplevelser - ofte mulighed for at deltage i studieture, hvor vi får erfaring med rejsemål og feriesteder, ligesom vi deltager i feriemesser, kurser og lign. – Og det er sådan en ”fed følelse”, når jeg kan trække på min erfaring og give et personligt tip eller to til jeres ferie.

3. Personlig betjening

Når du ringer til et online selskab er det ofte, du får forbindelse til et automatisk svar system eller bliver stillet om fra den ene til den anden. Vi ved, at det er behageligere at få en levende stemme i røret og ikke mindst føle, at vi tager dig seriøst. – Og skulle du opleve ”bump på vejen”, er det endnu vigtigere at tale direkte med en rejsekonsulent, som sætter alt ind på at løse problemet tilfredsstillende. 

4. Skræddersyet rejse

En dygtig rejsekonsulent vil - fra det øjeblik du tager kontakt – overveje, hvordan din rejse bliver den bedste oplevelse. Det er en af vore kerneværdier og som gør, at din bestilling ikke blot bliver en ”ordremodtagelse”!

Vores spørgsmål til din rejse er centrale for, at din rejse bliver skræddersyet til dig og ikke mindst for opbygningen af et tillidsforhold, således du bliver glad for at have en rejsekonsulent ”ved din side”. Husk for os er der ikke kun fokus på den flybillet, du har brug for.

5. Sikkerhed Garantifonden

Som bonus får du vores viden og tips! Køber du en pakkerejse via Samson Travel A/S, er du desuden dækket af rejsegarantifonden.

Så er du ved at planlægge en ferierejse, skulle du overveje at ringe til os på tlf. 98 42 78 00 eller sende en mail til samson@samson-travel.dk.